fbpx
Over onze

Personal Trainers in Kaatsheuvel

Al onze personal trainers zijn gecertificeerd en hebben diverse kwaliteiten. Omdat eenieder vanuit een verschillende situatie komt en een persoonlijke doelstelling heeft, zorgen wij er altijd voor dat we de beste personal trainer met het meest relevante specialisme aan u koppelen. In 2018, 2019 en 2020 zijn de trainers van PIT Fitness tevens uitgeroepen tot de beste van gemeente Loon Op Zand en in 2019 is een van de trainers uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Leer ons team kennen

Personal Trainers in Kaatsheuvel

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij u resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Tijdens het intakegesprek wordt er altijd gekeken naar de beste match. Dit wordt bepaald op karaktereigenschappen zodat er een goede klik zal zijn maar ook welke trainer de beste kwaliteiten heeft om u naar uw doelstelling te helpen. Soms wordt er afgewisseld tussen de trainers zodat alle invalshoeken benut worden.

PIT Fitness heeft in de loop der jaren verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen, namelijk:

 • Beste Personal Trainers Gemeente Loon Op Zand 2018
 • Dutch Fitness Awards – Gold Award, gemiddelde waardering 9,6
 • Beste Personal Trainers Gemeente Loon Op Zand 2019
 • Dutch Fitness Awards – Gold Award, gemiddelde waardering 9,8
 • Roy: Beste Personal Trainer van Nederland 2019 #1
 • Roy: Beste Personal Trainer van Nederland 2020 #2

Bij PIT train je met toppers

Ons team bestaat uitsluitend uit gepassioneerde trainers die elke dag opstaan met aanstekelijke energie. Wij beloven als team dat jij je altijd welkom voelt en dat je iedere training verlaat met een glimlach. Training geven is belangrijk maar een goudeerlijke benadering staat bij ons op nummer 1.

Roy Pennings

Oprichter van PIT fitness en personal trainer in hart en spieren. Bij Roy ben je in veilige handen wanneer het gaat om jouw doelstelling behalen.

 • PT met een glimlach
 • Laagdrempelige aanpak
 • Humor is belangrijk
Meer over Roy

Stijn Lafeber

“Alles in overleg” is de sleutel term die hij vaak gebruikt. Dit wil zeggen dat hij een scherp oog heeft voor de wensen en behoeften van wat jij nodig hebt.

 • Buitengewoon enthousiast
 • Eersteklas kennisoverdracht
 • Efficiënte trainingen
Meer over Stijn

Vince Schellekens

Volgens ons was Vince al een sportman toen hij in de wieg lag. Sport is heel zijn leven al zijn passie en dit enthousiasme brengt hij graag op jou over.

 • Ervaring in topsport
 • Militaire achtergrond
 • Maximale inzet
Meer over Vince

Bart Kouters

Onze revalidatie expert zorgt ervoor dat jij altijd zonder pijntjes kunt bewegen. Vergis je niet want ook voor intensieve trainingen is hij de juiste trainer.

 • Uitermate gestructureerd
 • Houdt van elk festival
 • Vakkundige aanpak
Meer over Bart

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Blijf op de hoogte van de laatste sporttrends

Heb jij je al aangemeld en heb je zin om wat te lezen? Dan ben je hier op de juiste plek want we hebben weer de beste artikelen voor jou uitgezocht. We vinden het belangrijk om jou alvast te laten weten hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken

Licht vs. zwaar trainen – Waarmee bouw ik de meeste spiermassa?

Door: Roy 25 oktober 2022

Al jaren wordt de vraag gesteld: “Hoeveel herhalingen zou ik moeten doen om het meeste vooruitgang te boeken?” En: “Hoeveel gewicht/weerstand heb ik nodig om het snelst vooruit te komen?” In dit artikel gaan we in op ‘Licht vs. zwaar trainen – Waarmee bouw ik de meeste spiermassa?’

Lees verder

Het verschil tussen willen en moeten – een confrontatie met jezelf

Door: Roy 26 september 2022

Vraag jezelf eens af wat de voordelen zijn als jij je negatieve gedrag weet te doorbreken en dit weer te veranderen in positief gedrag. Niet alles hoeft in een keer te lukken, maar je moet wel direct actie ondernemen en vooruitgang boeken. Om resultaat te boeken, heb je een zwaarwegende stimulans nodig. Je moet zowel […]

Lees verder

Hoe behaal ik mijn fitness doelstelling? Een bewezen manier om de beste doelen te stellen

Door: Roy 24 mei 2022

Het behalen van doelen en het veranderen van je gedrag om dit mogelijk te maken, is zeker mogelijk. Wanneer je alleen op wilskracht en doorzettingsvermogen leunt, zul je waarschijnlijk niet slagen. In deze blog nemen we bewezen manieren door om op de beste manier doelen te stellen en beantwoorden we de vraag: “Hoe behaal ik […]

Lees verder

Is het mogelijk om spiermassa op te bouwen terwijl je afvalt?

Door: Roy 17 mei 2022

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet. Over het algemeen is de doelstelling voor de meeste mensen om vetmassa te verlagen en spiermassa aan te zetten. Sommigen claimen dat dit mogelijk is en anderen roepen weer dat dit onmogelijk is. Wat zegt de wetenschap hier precies over? We nemen je mee […]

Lees verder

Meten is weten: Een garantie op resultaat door middel van data

Door: Roy 18 oktober 2021

Je hebt een doelstelling. Dit kan het verminderen van vetmassa zijn, het aanzetten van spiermassa of de algehele fitheid verbeteren. In ieder geval is het van belang om de juiste balans tussen inspanning, ontspanning en calorie inname consistent te onderhouden. Hoe begeleiden wij je bij PIT Fitness als het deze onderwerpen aangaat?

Lees verder

Ondernemen en trainen: Jim Koot

Door: Roy 15 augustus 2021

Wanneer je een willekeurige plant aanwijst, kan Jim je haarfijn uitleggen om wat voor plant het gaat en hoe deze gekweekt wordt. Dit doet hij met een flinke dosis passie. Hij is al tientallen jaren directeur en mede eigenaar van het mooie bedrijf Van Son & Koot. Van Son & Koot is een kwekerij die planten kweekt en vanuit container voornamelijk aan tuincentra verkoopt, zowel in Nederland als er buiten. Naast het runnen van het bedrijf heeft Jim nog een fijn gezin met een vrouw en drie kinderen. Kortom, een druk leven. Hoe zorgt Jim er toch voor dat hij top fit blijft? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

FIT na COVID – Waar moet ik beginnen?

Door: Roy 3 augustus 2021

Recent krijgen wij steeds meer aanvragen om de fitheid te herstellen na ziekte door Corona. Dit wisselt van aanvragen waarbij het virus ruim een jaar geleden toetrad tot mensen die recent zijn hersteld. Ook de klachten die werden ervaren, wisselden van mild tot aanzienlijk. Wij ervaren dat de langst durende klachten de vermindering in conditie en energie is. Er is veel vraag naar een oplossing hiervoor. In deze blog geven we algehele informatie over sporten na het virus en voorzien we jullie van advies. Hoe word ik weer FIT na COVID?

Lees verder

Ondernemen en trainen: Rens van Gestel

Door: Roy 24 juli 2021

Een bedrijf runnen van A tot Z, vader van vier kinderen en dan ook nog eens je lichaam in top conditie houden. Dat is best pittig. Dat ervaarde Rens van Gestel, die samen met zijn vrouw Gelinde in januari 2021 bij ons binnen kwam. Samen zijn de slimme koppen achter Van Gestel Montage, een bedrijf wat zich specialiseert in het bouwen van staalconstructies. Onlangs hebben zij een prachtig nieuw bedrijfspand voor hunzelf gebouwd en wij waren bij PIT Fitness een keer op bezoek om eens te vragen hoe Rens het hele proces tot zo ver ervaart.

Lees verder