fbpx
Over onze

Personal Trainers in Kaatsheuvel

Al onze personal trainers zijn gecertificeerd en hebben diverse kwaliteiten. Omdat eenieder vanuit een verschillende situatie komt en een persoonlijke doelstelling heeft, zorgen wij er altijd voor dat we de beste personal trainer met het meest relevante specialisme aan u koppelen. In 2018, 2019 en 2020 zijn de trainers van PIT Fitness tevens uitgeroepen tot de beste van gemeente Loon Op Zand en in 2019 is een van de trainers uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Leer ons team kennen

Personal Trainers in Kaatsheuvel

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij u resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Tijdens het intakegesprek wordt er altijd gekeken naar de beste match. Dit wordt bepaald op karaktereigenschappen zodat er een goede klik zal zijn maar ook welke trainer de beste kwaliteiten heeft om u naar uw doelstelling te helpen. Soms wordt er afgewisseld tussen de trainers zodat alle invalshoeken benut worden.

PIT Fitness heeft in de loop der jaren verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen, namelijk:

 • Beste Personal Trainers Gemeente Loon Op Zand 2018
 • Dutch Fitness Awards – Gold Award, gemiddelde waardering 9,6
 • Beste Personal Trainers Gemeente Loon Op Zand 2019
 • Dutch Fitness Awards – Gold Award, gemiddelde waardering 9,8
 • Roy: Beste Personal Trainer van Nederland 2019 #1
 • Roy: Beste Personal Trainer van Nederland 2020 #2

Bij PIT train je met toppers

Ons team bestaat uitsluitend uit gepassioneerde trainers die elke dag opstaan met aanstekelijke energie. Wij beloven als team dat jij je altijd welkom voelt en dat je iedere training verlaat met een glimlach. Training geven is belangrijk maar een goudeerlijke benadering staat bij ons op nummer 1.

Roy Pennings

Oprichter van PIT fitness en personal trainer in hart en spieren. Bij Roy ben je in veilige handen wanneer het gaat om jouw doelstelling behalen.

 • PT met een glimlach
 • Laagdrempelige aanpak
 • Humor is belangrijk
Meer over Roy

Stijn Lafeber

“Alles in overleg” is de sleutel term die hij vaak gebruikt. Dit wil zeggen dat hij een scherp oog heeft voor de wensen en behoeften van wat jij nodig hebt.

 • Buitengewoon enthousiast
 • Eersteklas kennisoverdracht
 • Efficiënte trainingen
Meer over Stijn

Tobin v/der Elzen

Denkt Tobin aan sport? Dan denkt hij aan de juiste voeding die daarbij hoort. Dit gaat absoluut niet ten kosten van lekker eten en gezellige avonden.

 • Geniet van het leven
 • Kraakheldere uitleg
 • Doordachte trainingen
Meer over Tobin

Dennis Luiken

Het uiterste uit zichzelf halen, is voor hem het dagelijkse streven. Dit geldt voor zowel hemzelf als voor de mensen die hij traint. Bij Dennis ben je in goede handen.

 • Meesterlijke transformaties
 • Een ongekend enthousiasme
 • Onovertroffen fun factor
Meer over Dennis

Bart Kouters

Onze revalidatie expert zorgt ervoor dat jij te allen tijden zonder pijntjes kunt bewegen. Vergis je niet want ook voor intensieve trainingen is hij de juiste trainer.

 • Uitermate gestructureerd
 • Houdt van elk festival
 • Vakkundige aanpak
Meer over Bart

Kimberly le Conté

Bij Kimberly wordt het complete plaatje verzorgd. Met haar sterke achtergrond in mental coaching, zorgt zij ervoor dat je elke training alles geeft. Altijd passend op niveau.

 • Mental coaching
 • Transformatie voor vrouwen
 • Grote diversiteit in training
Meer over Kimberly

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Blijf op de hoogte van de laatste sporttrends

Heb jij je al aangemeld en heb je zin om wat te lezen? Dan ben je hier op de juiste plek want we hebben weer de beste artikelen voor jou uitgezocht. We vinden het belangrijk om jou alvast te laten weten hoe wij tegen bepaalde zaken aankijken

Meten is weten: Een garantie op resultaat door middel van data

Door: Roy 18 oktober 2021

Je hebt een doelstelling. Dit kan het verminderen van vetmassa zijn, het aanzetten van spiermassa of de algehele fitheid verbeteren. In ieder geval is het van belang om de juiste balans tussen inspanning, ontspanning en calorie inname consistent te onderhouden. Hoe begeleiden wij je bij PIT Fitness als het deze onderwerpen aangaat?

Lees verder

Ondernemen en trainen: Jim Koot

Door: Roy 15 augustus 2021

Wanneer je een willekeurige plant aanwijst, kan Jim je haarfijn uitleggen om wat voor plant het gaat en hoe deze gekweekt wordt. Dit doet hij met een flinke dosis passie. Hij is al tientallen jaren directeur en mede eigenaar van het mooie bedrijf Van Son & Koot. Van Son & Koot is een kwekerij die planten kweekt en vanuit container voornamelijk aan tuincentra verkoopt, zowel in Nederland als er buiten. Naast het runnen van het bedrijf heeft Jim nog een fijn gezin met een vrouw en drie kinderen. Kortom, een druk leven. Hoe zorgt Jim er toch voor dat hij top fit blijft? We leggen het uit in deze blog.

Lees verder

FIT na COVID – Waar moet ik beginnen?

Door: Roy 3 augustus 2021

Recent krijgen wij steeds meer aanvragen om de fitheid te herstellen na ziekte door Corona. Dit wisselt van aanvragen waarbij het virus ruim een jaar geleden toetrad tot mensen die recent zijn hersteld. Ook de klachten die werden ervaren, wisselden van mild tot aanzienlijk. Wij ervaren dat de langst durende klachten de vermindering in conditie en energie is. Er is veel vraag naar een oplossing hiervoor. In deze blog geven we algehele informatie over sporten na het virus en voorzien we jullie van advies. Hoe word ik weer FIT na COVID?

Lees verder

Ondernemen en trainen: Rens van Gestel

Door: Roy 24 juli 2021

Een bedrijf runnen van A tot Z, vader van vier kinderen en dan ook nog eens je lichaam in top conditie houden. Dat is best pittig. Dat ervaarde Rens van Gestel, die samen met zijn vrouw Gelinde in januari 2021 bij ons binnen kwam. Samen zijn de slimme koppen achter Van Gestel Montage, een bedrijf wat zich specialiseert in het bouwen van staalconstructies. Onlangs hebben zij een prachtig nieuw bedrijfspand voor hunzelf gebouwd en wij waren bij PIT Fitness een keer op bezoek om eens te vragen hoe Rens het hele proces tot zo ver ervaart.

Lees verder

Beste Personal Trainer van Nederland 2020 – #2

Door: Roy 1 december 2020

De start van de competitie Begin november van 2020 was het weer zover, de start van de verkiezing van de Dutch Fitness Awards waar onder andere de beste Personal Trainer van Nederland wordt verkozen. Zoals elk ander jaar start de verkiezing met een stemronde voor de populariteitsprijzen. Tijdens deze ronde kunnen leden hun stem uitbrengen […]

Lees verder

Update 1 juli: Heropening reguliere wijze

Door: Roy 1 juli 2020

Vanaf heden zijn wij weer op reguliere wijze geopend. Wegens de versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, kunnen wij al onze bedrijfsactiviteiten en trainingen weer hervatten.

Lees verder

Risico’s bij het hervatten van training na een periode van stil zitten

Door: Roy 9 juni 2020

Nadat iedereen voor een periode noodgedwongen thuis zat, gingen veel mensen met veel motivatie thuis sporten. Aangezien dit voor veel mensen toch niet helemaal hun ding is, ontstond er snel een verval in frequentie en bij sommigen heeft dit zelfs geleid tot een aantal weken niet sporten. Vanaf 1 juli mag er weer een stuk […]

Lees verder

Waarom is fit zijn nu nóg belangrijker?

Door: Roy 14 mei 2020

Mensen met ziekten die gerelateerd kunnen worden aan leefstijl, zoals hart- en vaatziekten, obesitas en rokerslongen hebben naar schatting 250% (!) meer kans op een IC-opname als gevolg van een Corona infectie.

Lees verder