fbpx

Blog

Het verschil tussen willen en moeten – een confrontatie met jezelf

Vraag jezelf eens af wat de voordelen zijn als jij je negatieve gedrag weet te doorbreken en dit weer te veranderen in positief gedrag. Niet alles hoeft in een keer te lukken, maar je moet wel direct actie ondernemen en vooruitgang boeken. Om resultaat te boeken, heb je een zwaarwegende stimulans nodig. Je moet zowel meer pijn als plezier voor jezelf creëeren om de vrijblijvendheid van de intentie te verwijderen. Maak van je willen een moeten! Dit moet van jezelf en van niemand anders. De regels bepaal jij, maar als je wil dat je succesvol wordt, moet je ze wel naleven. Discipline is afspraken maken en deze nakomen en discipline zal het altijd winnen van motivatie.

Is het mogelijk om spiermassa op te bouwen terwijl je afvalt?

Of je nu een beginnende sporter bent of een doorgewinterde atleet. Over het algemeen is de doelstelling voor de meeste mensen om vetmassa te verlagen en spiermassa aan te zetten. Sommigen claimen dat dit mogelijk is en anderen roepen weer dat dit onmogelijk is. Wat zegt de wetenschap hier precies over? We nemen je mee in de belangrijkste bevindingen om antwoord te geven op de vraag: Is het mogelijk om spiermassa op te bouwen terwijl je afvalt?

Meten is weten: Een garantie op resultaat door middel van data

Je hebt een doelstelling. Dit kan het verminderen van vetmassa zijn, het aanzetten van spiermassa of de algehele fitheid verbeteren. In ieder geval is het van belang om de juiste balans tussen inspanning, ontspanning en calorie inname consistent te onderhouden. Hoe begeleiden wij je bij PIT Fitness als het deze onderwerpen aangaat?