fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Weinig tijd maar toch gezond & fit blijven

Vital

Goedemorgen, je opent je ogen en de dag begint. Met de kids ontbijten, een agenda vol met vergaderingen en presentaties voorbereiden. Kortom het leven van iemand met een verantwoordelijke baan. Je doet eigenlijk topsport op het hoogste niveau en dan moet je ook nog eens naar de sportschool van jezelf. Eenmaal daar sta je sociaal gewenst 15 minuten op de loopband en doet alles met je volle 52% motivatie. In je hoofd het liefst 3 keer per week 60 minuten maar op papier 1 keer per 2 weken.

Boek een gratis Intake

Weinig tijd maar toch gezond & fit blijven

Vital – Fit met weinig tijd

Hoe past het sporten in mijn drukke leven? 

Wist je dat 70% van onze klanten, managers en ondernemers zijn die regelmatig naar het buitenland reizen of dagen maken van 12 uur of langer? Wij passen ons aan jou aan! Omdat we ook werken met 30 minuten workouts is er eigenlijk nooit een reden om niet te gaan. Je doet een warming up van 5 minuten en vervolgens gaan we 30 minuten op volle toeren aan de slag. Natuurlijk wel rekening houdend met je huidige niveau. Kom je toch liever 60 minuten trainen, geen probleem. Wij zorgen dat je maximaal rendement behaald uit elke minuut die je doorbrengt bij ons.

Niet geschikt wanneer je…. 

Dit programma moet je absoluut niet doen wanneer je niet bereid bent om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Doen als je: 

 • Niet perse hoeft af te vallen, 
 • gewoon gezond en fit wilt blijven
 • te druk bent om lang te moeten sporten

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard krijg je een intake waarin we in kaart brengen wat de huidige situatie is en wat de doelstellingen zijn waaraan we de komende periode gaan werken. Heldere doelen noteren zodat we allebei weten dat we on track zijn en blijven. Ook is het mogelijk om je voeding onder de loep te nemen, maar trainen blijft de boventoon voeren. 

Maak een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Reageren wij niet op dezelfde dag? Dan krijg je van ons een leuke verrassing.

Waarom het Vital trainingsprogramma?

 • Zoek je graag je sportieve grenzen op?
 • Wilt je graag de beste versie van je zelf worden?
 • Wil je in minimale tijd maximale resultaten bereiken?

Word de fitste versie van jezelf

Personal coaching

Wanneer je kiest voor personal coaching, doen wij er alles aan om met minimale tijd beschikbaar, het maximale resultaat te bereiken. Samen kiezen we trainingstijden die naadloos aansluiten bij jouw drukke agenda zodat sport een uitlaatklep wordt in plaats van een stressbron. Efficiëntie ten top!

De voordelen op een rijtje

 • Train alleen op momenten die jou het beste uitkomen.
 • Rust aan je hoofd in onze mooie privé gym.
 • Onze coaching trajecten zijn zakelijk aftrekbaar.

Duo personal coaching

Zie je je partner al zo weinig door je drukke leven? Neem hem of haar gerust mee en maak het een kwaliteitsmoment voor jullie samen. Ook kun je eventueel je zakenpartner meebrengen om de laatste discussiepunten uit te spreken met de bokshandschoenen aan. Dezelfde begeleiding als het personal coaching traject met het plezier van twee.

De voordelen op een rijtje

 • Breng je partner mee zodat jullie wat extra tijd samen hebben.
 • Motiveer elkaar zodat jullie samen nog nét dat beetje extra brengen.
 • Een extra stok achter de deur om van je fitheid een prioriteit te maken.

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Verlies niet meer tijd

Je tijd is kostbaar, dus besteed deze nuttig. Wanneer jij ons contactformulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak. Wij zijn in overleg op elke mogelijke tijd open en zullen altijd plek voor je vrij maken. Wanneer jij bij ons langskomt, zorgen wij dat de koffie klaar staat. Wij hebben er zin in! Tot snel.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Error: Contact form not found.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden