fbpx

Vital

  • Zoekt u graag uw sportieve grenzen op?
  • Wilt u graag de beste versie van u zelf worden?
  • Wilt u preventief te werk gaan tegen potentiële blessures?

Dan past het Vital programma het beste bij u.

Het kan al erg lastig zijn om alle dagelijkse werkzaamheden te combineren met sociale verplichtingen. Wanneer hier ook nog eens voldoende beweging en een evenwichtige voeding aan toegevoegd worden, kan het nogal overweldigend worden om dit zelfstandig te onderhouden. Wij begrijpen dit als geen ander en helpen u graag om hier grip en structuur in te krijgen.

Met de personal trainer gaat u samen aan de slag om uw sportieve lat een stuk hoger te leggen. Spierkracht, conditie, explosiviteit, mobiliteit, geen enkel facet wordt overgeslagen. Naast het feit dat u even al uw zorgen op werk kunt vergeten, zal een verbeterde fitheid uw energielevel ook omhoog brengen. Zelf hoeft u nergens meer over na te denken als het aankomt op training en voeding. Dit doen wij voor u op een manier zodat u dit op een gemakkelijke manier kunt volhouden. Natuurlijk passen wij hier de mogelijkheid in om op zijn tijd te genieten van een diner met een lekker drankje.

Wanneer u kiest voor het Vital programma heeft u de keuze uit de volgende begeleiding:

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Fijn is dat Roy op een integere en effectieve manier met je aan de slag gaat! Hierbij gaat het echt om detail; er wordt goed gelet op je houding, waardoor de juiste spiergroepen op de juiste manier worden getraind, hij zorgt ervoor dat je net dat beetje meer uit jezelf kunt halen, dat je meer discipline ontwikkeld en bespreekt je voedingspatroon en geeft hierin duidelijke adviezen en uitleg, dit alles om je persoonlijke doelstellingen te halen! De vijf sterren krijgt PIT fitness dan ook voor de professionaliteit, integerheid en dat er voor gezorgd wordt dat ik op een leuke en ontspannen manier mijn doelstellingen behaal, uitbreid en meer uit mezelf kan halen!

Jolien Van De Pol

Het zijn PITtige trainingen maar je krijgt er een bak energie voor terug en ik krijg mijn plezier in sporten weer terug

Brenda Maaskant

Zoals de naam al zegt zijn het pittige trainingen, je hebt echt het gevoel dat je iets gedaan hebt, de trainingen zijn gevarieerd en op maat.
Roy is echt een vakman, luistert en kijkt goed wat je nodig hebt en stimuleert je enorm. Als ik weer met een Personal trainer aan de slag ga, kom ik zeker bij je terug!

Helen Van Den Heuvel

Mijn hoofddoel was (is) gewicht verliezen en weer lekkerder in mijn vel te zitten. “Al wat ik daarnaast bereik is mooi meegenomen”, zei ik nog. Inmiddels begin ik een lichte vooruitgang te zien en dat kan vanaf nu alleen maar meer worden. Roy is een jongen met liefde voor zijn vak die van aanpakken weet. Hij gaat serieus met je om en laat je voelen dat je het waard bent! Zijn trainingen zijn PITtig, maar heel leuk!

Melissa Leening

Door de juiste voeding en trainingsvormen heb ik in een korte tijd veel spiermassa kunnen opbouwen. Ik twijfel er daarom ook niet over om in de toekomst vaker gebruik te maken van deze Personal Trainer! Het zijn zware trainingen, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard.

Sven Van Breemen

Roy is een fijne PT. Hij geeft PITtige trainingen en goede adviezen. Samen met Roy na 3 maanden een mooi resultaat behaald. Hij luistert goed naar mijn wensen en hij is flexibel met trainingen plannen ivm mijn ploegendienst. Bedankt Roy en op naar nog een mooier resultaat

Pierre Van Bommel

Meerdere jaren heb ik last gehad van verschillende blessures aan mijn knie. Tijdens de trainingen hebben we veel aandacht besteed aan het aansterken van de knie en daarnaast om weer wedstrijd fit te worden. Dankzij de persoonlijke trainingen ben ik in relatief korte tijd weer fit geworden!

Lex Gaakeer

Personal training

Voor wie snel resultaat wil zien, is één op één begeleiding de optimale keuze. U krijgt de volledige aandacht van de personal trainer en de trainingen kunnen dan ook tot in detail op u afgesteld worden. Hierdoor is iedere training weer een efficiënte training. Wanneer u blessures of andere complicaties heeft, wordt hier ook extra aandacht aan besteed om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen terwijl op alle andere vlakken nog steeds progressie geboekt wordt.

Duo personal training

Deel je liever het lief en leed van sporten met een partner? Dan is duo personal training de ideale keuze. Hierbij krijgt u dezelfde begeleiding als bij personal training en deel je zowel de begeleiding als het maandtarief door twee. Via deze manier kun je samen met je vriend, vriendin, broer, zus, noem het maar op, uw doelstelling bereiken. Het is handig om een partner te kiezen die een soortgelijke doelstelling heeft, zodat jullie samen het beste naar dit doel kunnen toewerken. Een gelijkwaardige fitheid is geen vereiste maar de praktijk wijst uit dat dit wel het fijnste traint voor beiden. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw doelstelling. Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder lichaam en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Geïntereseerd in onze aanpak? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel