fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Terugkerende blessures

Relieve

Baal je er ook van dat je beperkt wordt in je dagelijkse bezigheden? Je wil wel maar het lukt niet door vervelende lichamelijke klachten. Heb je pijn in je rug, last van je nek of knieën die niet meewerken? Ben je daarnaast bij alle therapeuten in Kaatsheuvel en omstreken al in behandeling geweest en keren de klachten telkens terug? Grote kans dat wij je kunnen helpen.

Boek een gratis Intake

Terugkerende blessures

Relieve – Blessure verhelpen

Waarom zou het jullie wel lukken?

Wij zien wekelijks mensen die last hebben van verschillende klachten. Wanneer het lichaam mobiel is gemaakt door een therapeut, moet het lichaam ook weer aansterken. De gemiddelde therapeut is ontzettend goed in het mobiel krijgen van de patiënt. Daarna komen wij om de hoek kijken. 

Het lichaam moet namelijk versterkt worden om weer volledig belastbaar te zijn. Het is nog beter om hier bovenop een buffer te bouwen. Met deze buffer vergroot je namelijk de kans dat je klachten niet meer terugkomen. Kortom, een duurzame aanpak.

Waarom een Personal Trainer bij mijn klachten?

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in het sterker maken van het lichaam. per individu kijken we precies wat er nodig is. Niemand heeft bij ons hetzelfde schema en wij werken altijd met een progressie en regressie model. Wat dit inhoudt? Als je een oefening niet kan dan moeten we een stapje terug. Op het moment dat je sterker wordt gaan we weer een stapje omhoog. 

Het gevolg? Sneller aansterken op de meest efficiënte manier die echt werkt voor je! 

Hoe gaat het in zijn werking?

We nodigen je uit voor een vrijblijvende intake en kijken wat de beste start zou kunnen zijn voor je. We brengen uitgebreid in kaart wat wel kan en ook wat niet kan zodat we een duidelijke nul-meting hebben. Mochten we je niet kunnen helpen dan vertellen we dat ook eerlijk. Kom gerust langs en ervaar wat een training al voor jou kan doen. 

Waarom het Relieve trainingsprogramma?

  • Je loopt al lang met fysieke klachten waar je niet vanaf komt
  • Je word al tijden beperkt bij het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten
  • Je ontziet de plek van de complicaties al voor een lange tijd

Bij ons kun je begeleid herstellen

Medisch Peronal Training

Wanneer je enkel wil werken aan het spoedige herstel van jouw klacht of complicatie dan is Medische Personal Training een mooie uitkomst voor je. De volledige sessie wordt benut om je zo snel mogelijk weer pijnvrij te maken. Bij Medische Personal Training heb je de keuze om een sessie in te plannen van 30 minuten of 60 minuten. Ook kun je zo vaak komen trainen als je wil met een persoonlijk schema van ons om het resultaat verder te verbeteren.

De voordelen op een rijtje

  • Trainingen volledig ingericht op maximaal herstel.
  • Structurele verbetering in de belastbaarheid.
  • Geen saaie oefeningen voor thuis. Train lekker in onze privé gym.

Personal training

Wanneer je kiest voor Personal Training, besteden we veel aandacht aan het verhelpen van de klacht. Hiernaast werken we ook aan alle andere spiergroepen in het lichaam om het gehele lichaam te belasten. Zo zorgen we er niet alleen voor dat je snel van uw blessure af bent maar dat je ook actief te werk gaat in het voorkomen van andere blessures. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Ook bij dit programma ben je vrij om zo vaak als je wil zelfstandig te komen trainen met een persoonlijk schema van ons.

De voordelen op een rijtje

  • Naast revalidatie van de huidige blessure ook preventie van andere blessures.
  • Werk aan de totale gezondheid van uw lichaam
  • U zult de kans op nieuwe blessures minimaliseren waardoor u zonder beperkingen kan bewegen.

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Ben je klaar voor herstel?

Wij staan te springen om met je aan de slag te gaan, zodat je spoedig weer fit en pijnvrij door het leven kan. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld, nemen wij spoedig contact met je op zodat je zo snel mogelijk bij ons terecht kan. Wanneer de afspraak staat, zorgen wij dat de koffie klaar staat op de afgesproken dag en tijd. Tot snel!

Vraag een gratis intakegesprek aan

Error: Contact form not found.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden