fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Wanneer je niet tevreden bent met je figuur

Shapen voor vrouwen

Iedere zondag maak jij met jezelf de afspraak om maandag dan echt weer alles goed op te pakken. Gezonder eten, 2 a 3 keer per week trainen en minder wijntjes. Kortom, het roer moet om want ook jij irriteert je aan de riem die drukt in je buik. Ieder jaar lijkt het alsof je badpak of bikini gekrompen is in de zee en van bikini ga je opeens noodgedwongen naar badpak. Dit kan écht anders en daar gaan wij jou bij helpen!

Boek een gratis Intake

Wanneer je niet tevreden bent met je figuur

Shape – Shapen voor vrouwen

Wanneer is dit iets voor mij? 

Als jij meerdere pogingen hebt gedaan om gewicht te verliezen maar de kilo’s er toch weer terug aan komen. Je wilt niet nog meer diëten proberen en bent op zoek naar iets wat echt duurzaam is en voor de rest van je leven. Wij vinden dat mensen enkel helpen met afvallen iets is voor de beginners. Wij zijn professionals en helpen je ook de kilo’s eraf te houden. We kijken veel verder dan alleen trainen en voeding. Shapen voor vrouwen is een personal training programma wat perfect is afgestemd op iedere vrouw.

Dit is niet voor iedereen…

Geef je absoluut niet op als je binnen 2 weken 7 kilo wilt verliezen. Dat zijn wij echt niet! Tuurlijk gaan we voor vermindering in vet maar wij doen niks met extreme diëten. 

Mocht je dit toch willen dan heb je hier onze gouden tip: Per dag 3 likjes van een radijs en 2 liter water per dag. 

Hoe gaat het in zijn werking? 

Als jij echt serieus aan de slag wil, dan nodigen we je heel graag uit in onze studio. Je zult direct merken dat we een zeer laagdrempelige omgeving hebben waarin onze leden meer dan centraal staan. Bij binnenkomst staat onze trainer jou al op te wachten om je te verwelkomen. Bakje koffie, even acclimatiseren en vervolgens hebben we een uitgebreide intake waarin we bepalen of we jou echt kunnen helpen.

Waarom het Shape trainingsprogramma?

  • Wil je eindelijk weer met zelfvertrouwen in de zomer over het strand heen?
  • Zou je graag dat ene jurkje weer aan doen die nu net niet past?
  • Zoek je graag weer eens een spiegel op in plaats van dat je hem vermijdt?

Wij helpen je naar je beste Shape

Personal training

Wanneer je kiest voor personal training, staat het bereiken van jouw doel centraal en zal alles bij ons wijken om dit doel te bereiken. We gaan met een trainingsplan, voedingsplan en leefstijlcoaching aan de slag om alle invalshoeken te benutten voor maximaal resultaat. Wij doen al het voorbereidend werk, waardoor jij het alleen nog maar hoeft uit te voeren. Door middel van periodieke metingen meten we de progressie en schaven we de plannen waar nodig bij, zodat jij snel weer het lichaam hebt, waar je al zo lang op wacht.

De voordelen op een rijtje

  • Maximaal resultaat met een plan specifiek gericht op jouw doelstelling.
  • Geen begeleiding tot de deur. Onze trainers staan altijd voor je klaar.
  • Wij zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten maar wel met mate.

Duo Personal training

Wanneer jij graag het lief en leed van trainen met een partner deelt, is duo personal training ideaal voor jou. Of je trainingspartner nu op hetzelfde niveau zit of een compleet ander niveau, wij zorgen ervoor dat de trainingen voor beiden uitdagend zijn. Je krijgt dezelfde begeleiding als bij het personal training traject alleen deel je alles samen.

De voordelen op een rijtje

  • Train samen met een vriendin of met je partner en houd elkaar gemotiveerd.
  • Deel de kosten met je trainingspartner.
  • Hoe meer zielen hoe meer vreugde.

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Ready om in Shape te komen?

Wij staan te springen om spoedig met je aan de slag te gaan, zodat jij weer met zelfvertrouwen naar buiten kan. Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen we spoedig contact met je op om je zo snel mogelijk te helpen. Wij zorgen ervoor dat er een kop koffie voor je klaar staat op de afgesproken dag en tijd. Tot snel!

Vraag een gratis intakegesprek aan

Error: Contact form not found.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden