fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Over PIT

Kaatsheuvel is een dorp met een kleine 17.000 inwoners. Het dorp staat bekend om de Efteling, de vele keukengiganten en tot op heden heeft PIT zich hier ook gevestigd. Kaatsheuvel grenst aan Waalwijk, Sprang-Capelle, De Moer, ’s Gravenmoer, Loon Op Zand en Dongen. De dichtstbijzijnde grote stad, Tilburg, bevindt zich op zo’n 12 km afstand.

PIT Premium Fitness bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Kaatsheuvel aan het Anton Pieckplein. Met de N261 op slechts 3 kilometer zijn wij ook vanaf de snelweg erg makkelijk te bereiken.

Het Concept

Bij PIT Premium Fitness komt u in een sportief klimaat terecht waar alle invalshoeken benut worden om een gezondere en fittere leefstijl op te bouwen en te onderhouden. In een rustige omgeving waar nooit meer dan een hand vol mensen aanwezig zullen zijn, kunt u onder begeleiding van een personal trainer werken aan uw persoonlijke doelstelling. Na een intake gesprek waarin de situatie vastgesteld wordt, gaat u aan de slag met een plan die opgesteld is door de personal trainer. Een duurzame oplossing is het uitgangspunt. Wij zijn ervan overtuigd dat een plan alleen werkt in de praktijk wanneer deze moeiteloos in de levensstijl geïmplementeerd kan worden.

Iedere vier weken wordt een fysieke meting gedaan en een fittest. De progressie wordt secuur bijgehouden waardoor hindernissen snel getackeld worden. Door middel van continue verbetering in training, voeding en mentaliteit bouwen we samen aan de beste versie van uzelf. Naast de personal training sessies bestaat er ook de mogelijkheid om individueel of met een partner te trainen. Ook in dit geval zorgen wij er altijd voor dat u voorbereid aan een training kunt beginnen. Heeft u geen afspraak met een personal trainer maar heeft u wel uw individuele training in onze online omgeving ingepland? Dan zorgt een van de collega’s ervoor dat u altijd correct en effectief traint.

Onze belangrijkste waarden zijn ‘Prestatie, Plezier en Privacy’. Bij PIT heeft u de garantie dat er altijd in een rustige omgeving getraind kan worden waar een ieder aan hun persoonlijke doelstelling werkt. De variatie in oefeningen en trainingsstijlen is dermate groot dat er altijd nieuwe uitdagingen voor de hand liggen. Door onze persoonlijke aanpak, gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methodiek, garanderen wij mooi resultaat.

PIT is in 2018 bij de Dutch Fitness Award uitgeroepen tot ‘Beste Personal Trainer 2018’ in de gemeente Loon Op Zand. De criteria waren meeste stemmen en hoogste waardering. Tevens is de ‘Gold Award’ toegekend voor een gemiddelde algehele waardering van 9,6.

In 2019 is PIT bij de Dutch Fitness Awards wederom uitgeroepen tot ‘Beste Personal Trainer 2019’ in de gemeente Loon Op Zand. Tevens heeft Personal Trainer Roy ook de prachtige Vakjury prijs van ‘Beste Personal Trainer van Nederland 2019’ gewonnen. Ook de ‘Gold Award’ is dit jaar toegekend met een gemiddelde algehele waardering van 9,5.

Training

PIT Premium Fitness is voorzien van de laatste professionele apparatuur van alleen de beste kwaliteit. De krachtapparatuur is gefocust op vrije oefeningen, deze zorgen ervoor dat iedere spiergroep optimaal gebruikt wordt voor een complete work-out. Naast de krachtapparatuur zijn er verschillende attributen aanwezig die de andere apparatuur complementeren, om het meeste uit uw training te halen.

Naast krachttraining is ook cardio een belangrijk onderdeel. Zo kan er een compleet arsenaal aan interval oefeningen gedaan worden in vrije vorm of op de cardio apparaten. Ook zijn er bokspads aanwezig, die gebruikt worden in samenwerking met de personal trainer. De combinatie van krachttraining en cardio zorgt voor een optimale spieropbouw, conditionering en vetverbranding.

De klimaatregeling in de ruimte creëert de perfecte temperatuur om te trainen, zowel in de zomer- als in de winterperiode. Daarbij staat er altijd een koude fles water voor u klaar en kan er altijd gebruikt gemaakt worden van schone, zachte handdoeken.

Faciliteiten

Voor of na het trainen kan plaatsgenomen worden in de lounge, waar rustig (na) genoten kan worden onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje. Sanitaire voorzieningen, waaronder een douche zijn ook aanwezig, zodat u fris door kunt naar de volgende bestemming. Wij gaan voor de best mogelijke service, dus met speciale verzoeken kunt u altijd bij ons terecht.

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden