fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Contact

Plan een vrijblijvend intake gesprek

Samen met de personal trainer neem je in een gesprek van ongeveer 30 minuten de huidige situatie en de doelstelling onder de loep. Op basis van de wensen en behoeften wordt er samen gekeken naar de beste mogelijkheden voor het bereiken van de doelstelling. Tijdens dit gesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt en daarbij kun je natuurlijk al je vragen stellen. Om je zo goed mogelijk te helpen, verzoeken wij je om je situatie en doelstelling vast te beschrijven in het contactformulier.

Error: Contact form not found.

Parkeer gelegenheden

Gezien de centrale ligging van PIT Premium Fitness zijn er geen parkeerplaatsen direct voor de deur te vinden. Echter zijn er rondom het pand wel verschillende gratis parkeerplaatsen.

Aan de zijkant van PIT in de Peperstraat zijn verscheidene parkeerplaatsen te vinden. Let wel op dat dit een blauwe zone is en een parkeerkaart vereist is. Dit zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen.

In de Gasthuisstraat voor woonzorgcentrum zijn verschillende gratis parkeerplaatsen beschikbaar waar geen parkeerkaart vereist is. Wanneer je via de Gasthuisstraat de Marktstraat ingaat, kun je vervolgens de straat van het Anton Pieckplein in. In deze straat zijn nog meer gratis parkeerplaatsen te vinden aan zowel de linker als rechterkant. Aan het eind van deze straat zijn ook rechts nog verschillende gratis parkeerplaatsen. Is de drukte echter zo groot dat deze parkeerplaatsen allen vergeven zijn, dan kun je vanuit de straat van het Anton Pieckplein doorrijden naar de parkeerplaats van De Werft in de Huygenstraat. Hier zijn vrijwel altijd parkeerplaatsen en ook hier kun je gratis parkeren. Vanaf laatstgenoemde parkeerterrein is het ongeveer 100 meter lopen. Zo heb je direct je warming up al achter de rug.

Openingstijden – enkel op afspraak

ma t/m vrij: 07:00 – 22:30
za: 08:00 – 13:30
zo: 08:00 – 13:30

Adres

Anton Pieckplein 5A,
5171 CV Kaatsheuvel

Volg ons

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden