fbpx

Contact

Plan een vrijblijvend intake gesprek

Samen met de personal trainer neemt u in een gesprek van ongeveer 30 minuten de huidige situatie en de doelstelling onder de loep. Op basis van de wensen en behoeften wordt er samen gekeken naar de beste mogelijkheden voor het bereiken van de doelstelling. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie die u nodig heeft en daarbij kunt u natuurlijk al uw vragen stellen. Om u zo goed mogelijk te helpen, verzoeken wij u om uw situatie en doelstelling vast te beschrijven in het contactformulier.

Parkeer gelegenheden

Gezien de centrale ligging van PIT Premium Fitness zijn er geen parkeerplaatsen direct voor de deur te vinden. Echter zijn er rondom het pand wel verschillende gratis parkeerplaatsen.

Aan de zijkant van PIT in de Peperstraat zijn verscheidene parkeerplaatsen te vinden. Let wel op dat dit een blauwe zone is en een parkeerkaart vereist is. Dit zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen.

In de Gasthuisstraat voor woonzorgcentrum zijn verschillende gratis parkeerplaatsen beschikbaar waar geen parkeerkaart vereist is. Wanneer u via de Gasthuisstraat de Marktstraat ingaat, kunt u vervolgens de straat van het Anton Pieckplein in. In deze straat zijn nog meer gratis parkeerplaatsen te vinden aan zowel de linker als rechterkant. Aan het eind van deze straat zijn ook rechts nog verschillende gratis parkeerplaatsen. Is de drukte echter zo groot dat deze parkeerplaatsen allen vergeven zijn, dan kunt u vanuit de straat van het Anton Pieckplein doorrijden naar de parkeerplaats van De Werft in de Huygenstraat. Hier zijn vrijwel altijd parkeerplaatsen en ook hier kunt u gratis parkeren. Vanaf laatstgenoemde parkeerterrein is het ongeveer 100 meter lopen. Zo heeft u direct uw warming up al achter de rug.

Openingstijden – enkel op afspraak

ma t/m vrij: 07:00 – 22:30
za: 07:30 – 13:30
zo: gesloten

Adres

Anton Pieckplein 5A,
5171 CV Kaatsheuvel

Volg ons

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel