fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Bart Kouters

Specialisme:

  • Revalidatietrajecten
  • Sport specifiek trainen
  • Coachen in verbeteren van leefstijl


Bart ziet sport als zijn echte passie. Zelf was hij altijd al regelmatig te vinden in de sportschool voordat hij zijn carrière in deze richting ging starten. Met een bachelor diploma op zak in sport- en bewegingseducatie alsmede het Personal Training certificaat van AALO, beschikt Bart over een ruime dosis kennis over het vak en de toepassing hiervan.

Na het afronden van de benodigde studies, startte Bart zijn professionele loopbaan bij het Militair Revalidatie Centrum Doorn, waar hij mensen met een geestelijke beperking als gevolg van een hersenbloeding of hartinfarct hielp revalideren. Daarnaast hielp Bart ook bij de revalidatie van knie- en rugblessures en dit heeft hij dan ook tot specialisme ontwikkelt.

Het hart van Bart ging uiteindelijk toch sneller kloppen bij de gedachte aan een verdere loopbaan in de fitnessbranche. Bart heeft er na een goede periode bij het revalidatiecentrum voor gekozen om te gaan werken als personal trainer. Inmiddels heeft hij jaren aan relevante werkervaring opgedaan en heeft hij zicht met deze bagage als trainer aangesloten bij PIT Fitness.

Bart kijkt uit om met je aan de slag te gaan. Of het gaat om een verantwoordelijke revalidatie na een traject bij de fysio of wekelijks top sport prestaties neerzetten, Bart is de juiste trainer voor jou!


T: 06 25 01 07 21

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden