fbpx

Trainer Vince Schellekens

Specialisme:

  • Conditionering
  • Verbetering mindset
  • Top sport niveau voor recreanten

Denkt Vince aan sport? Dan denkt hij aan de juiste voeding die daarbij hoort. Beperkt dit hem in zijn wekelijkse verplichting zoals een feest of een avond terrassen? Zeker niet.

Dit komt omdat hij al jarenlang heeft verdiept in de relatie tussen sport en voeding. Wil je effectief en doelbewust trainen? Dan zou je hierin de juiste balans moeten onderhouden. Deze verbinding is lastig te leggen en zal voor veel mensen een behoorlijke verandering in het dagelijks leven betekenen. Niets is echter onmogelijk. Vince is er om hierbij eenieder te ondersteunen tot in de kleinste details.

Vince’s specialisme betreft onder andere conditionering en het verbeteren van de mindset. Dit komt voort uit zijn achtergrond in de topsport en de opleiding tot beroepsmilitair die hij heeft doorlopen. Tien jaar lang heeft Vince op hoog niveau gevoetbald. Bij clubs als PSV en FC Den Bosch heeft hij de jeugd doorlopen en op dit moment speelt hij nog steeds op hoog amateurniveau bij vv Dongen. In zijn studiekeuze is hij voor een opleiding gegaan waarin hij opgeleid werd tot beroepsmilitair. De topsport mentaliteit gepaard met een militaire mindset, maakt Vince een expert in een ijzersterke mentaliteit aanleren. Bonus: Hij weet de coaching met de nodige humor en een flinke dosis plezier te verbinden. Hij is altijd in voor een lolletje.

Wilt u graag met Vince aan de slag? Dan staat hij klaar om u op de best mogelijke manier naar uw doelstelling te helpen.

T: 06 11 29 41 44

Boek een gratis Intake
Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers