fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Beste Personal Trainer van Nederland 2020 – #2

De start van de competitie

Begin november van 2020 was het weer zover, de start van de verkiezing van de Dutch Fitness Awards waar onder andere de beste Personal Trainer van Nederland wordt verkozen. Zoals elk ander jaar start de verkiezing met een stemronde voor de populariteitsprijzen. Tijdens deze ronde kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete personal trainers en fitnessclubs. Wanneer de club of trainers veel stemmen hebben verzameld en een goede algehele waardering krijgen, kunnen zij de titel voor beste Personal Training studio of fitnessclub van de gemeente en provincie winnen. Ook dit jaar hebben wij voor de derde keer op rij de titel voor de beste Personal Training studio van de gemeente Loon Op Zand gewonnen.

De landelijke titels

De interessantere prijzen zijn hierna te winnen, namelijk de titels voor de beste Fitnessclub van Nederland en de beste Personal Trainer van Nederland. Onze trainer Roy heeft de titel beste Personal Trainer van Nederland in 2019 in ontvangst mogen nemen dus ook dit jaar was hij weer van de partij om deel te nemen aan de verkiezing.

Dit is een aparte verkiezing en staat los van de populariteitsprijs. Er moest allereerst een assessment ingevuld worden, waar antwoord gegeven wordt op verschillende vragen. Denk hierbij aan ‘Wat is je visie op de fitnessbranche?’ en ‘Wat is je mening over 24/7 coaching?’. Deze assessments komen ingevuld binnen bij de zeven koppige vakjury bestaande uit verschillende experts uit de branche. De antwoorden zijn anoniem gemaakt waardoor de de vakjury een anoniem oordeel velt over de deelnemers. Op basis hiervan werd een top 10 samengesteld en ook dit jaar zat Roy er weer bij.

Nadat Roy te horen kreeg dat hij weer in de top 10 zat van de beste Personal Trainers van Nederland, werd hij uitgenodigd om een pitch te doen voor de vakjury, gevolgd door verschillende verdiepende vragen. Dit ging dit jaar allemaal via Zoom, dus dat was even anders dan het jaar ervoor waarbij dit fysiek plaatsvond. Een dag later kregen we het mooie nieuws dat Roy ook in de top 3 was doorgedrongen.

Een foto van onze trainer Roy met de prijzen van 2019: Beste Personal Trainer van Nederland en beste Personal Training studio van de gemeente Loon Op Zand.

Het eindresultaat

Maandag 30 november was het eindelijk zo ver, de Awardshow waar de titel beste Personal Trainer van Nederland 2020 werd toebedeeld aan iemand uit de top 3. Na twee uur te hebben gewacht in de uitzending, waren we aan de beurt. Dit jaar heeft Roy het geschopt tot plaats twee in de verkiezing van beste Personal Trainer van Nederland. Een mooi resultaat waar wij bij PIT Fitness allemaal zeer tevreden over zijn.

Wil jij graag met Roy aan de slag bij PIT Fitness? Neem dan snel contact op via ons contactformulier en claim je vrijblijvende try-out.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden