fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Trainer Roy Pennings

Specialisme:

  • Verhelpen fysieke complicaties/medische personal training
  • Grenzen verleggen fitheid
  • Mentale coaching/leefstijl begeleiding


Vanaf jonge leeftijd hield Roy al van sporten. Het begon met sporten als judo, voetbal, tennis en boksen. Deze sporten zorgden ervoor dat Roy hier bijna elke dag mee bezig was. Rond de pubertijd werd het tijd om de fitnessruimtes eens in te duiken. Op dat moment was hij nog niet zo bewust bezig met trainingsvormen en voeding.

Op een gegeven moment kwam Roy op een punt dat hij het tijd vond wat aan zijn lichaam te doen en had daarnaast een uitlaatklep nodig voor stress. In de vorm van fitness, in combinatie met boksen, was dit de ideale oplossing. Het verbranden van vet begon, gevolgd door de opbouw van spiermassa en Roy zat steeds beter in zijn vel.

Jaren later in 2016 is Roy voor zichzelf begonnen met PIT als Personal Trainer na het behalen van de nodige certificaten. Waar hij begon met het geven van trainingen buiten, kon hij in 2017 een eigen personal training studio openen in Kaatsheuvel. Deze locatie bleek snel te klein te zijn waardoor in het begin van 2019 PIT Premium Fitness haar deuren opende. Het doel van Roy is om mensen dezelfde verandering te laten realiseren zowel fysiek als mentaal. Naast personal trainer is Roy ook gecertificeerd medisch fitness trainer. Dit wil zeggen dat hij een optimale begeleiding kan bieden bij verschillende blessures, ziektebeelden en andere complicaties.

In november 2019 is Roy door een vakjury van zeven deskundigen uit de fitnessbranche verkozen tot de beste 10 Personal Trainers van Nederland. Deze prijs is namens NL Actief en de Dutch Fitness Awards toegekend.

Wilt u graag met Roy aan de slag? Dan staat hij klaar om u op de best mogelijke manier naar uw doelstelling te helpen.

E: roy@pitfitness.nl
T: 06 40 17 95 71

Dutch Fitness Awards 2019
Boek een gratis Intake
Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden