fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Van doel tot doen: Marco

In de ‘Van doel tot doen’ van PIT Premium Fitness willen wij de verhalen achter onze leden vertellen om je een kijkje te geven in de authentieke ervaringen bij PIT. Ditmaal de fitness journey van Marco, een ondernemer uit Wijk en Aalburg.

Marco heeft jaren zelf getraind, omdat hij thuis beschikking heeft tot fitnessapparaten. Hier kwam geen begeleiding van toepassing, waardoor hij regelmatig klachten had in o.a. zijn rug en schouders. Zodra hij thuis startte, had hij binnen de kortste keren pijnscheuten in zijn rug. Bovendien bleef een goed resultaat na regelmatig en hard trainen uit.

Doelstelling
Na langdurig klachten te ervaren tijdens het sporten en geen resultaat te zien, is Marco in augustus 2018 op internet naar personal training aanbieders gaan zoeken. Alles wat hij in de buurt van zijn woonplaats, Wijk en Aalburg, kon vinden sprak hem niet aan.
Nadat hij online PIT Premium Fitness in Kaatsheuvel tegen kwam, werd zijn aandacht vastgehouden. Het concept van PIT, wat o.a. gebaseerd is op kleinschaligheid en privacy, was precies waar Marco naar op zoek was.
Na het eerste contact is er een proefles geboekt, waarin Marco vrijblijvend kon ervaren of PIT Fitness bij hem paste. 
Dat PIT 25 kilometer van Wijk en Aalburg ligt, is geen drempel geweest voor hem.

‘De manier waarop Roy lesgeeft is precies waar ik naar op zoek was. Hij sprong er enorm uit door de grote belangstelling en betrokkenheid die vanaf dag één te merken was.’ 

Motivatie
Na 3 of 4 keer trainen merkte Marco dat hij geen last meer had van oefeningen waar hij normaal gesproken pijnscheuten in zijn rug en schouders van ervaarde. Hij begon steeds meer te leren over fitness in het algemeen, maar ook de voedingsadviezen bleken enorm nuttig en leerzaam.

Marco wilde graag meer variatie in zijn trainingen brengen en is samen met Roy gestart met de combinatie van fitness en boksen. Dit heeft hem nog meer plezier in sporten opgeleverd.
Het resultaatgericht en effectieve trainen bij PIT heeft Marco bovendien veel meer drive gegeven om thuis aanvullend te blijven trainen. 

Mindset
Marco heeft sinds zijn start bij PIT veel meer energie en kan zijn drukke werkdagen veel beter aan.  Eigenlijk heeft hij geen tijd voor trainen, wat veel ondernemers zullen herkennen, maar door het trainen bij Roy merkte hij dat hij veel productiever ging werken.

Familie
Marco zijn vrouw, Suzanne, maakte geen gebruik van de fitness faciliteiten thuis. Na de positieve verhalen van haar man heeft ze een proefles personal training genomen bij PIT. Dit vond ze hartstikke leuk en inmiddels is ze al een aantal maanden hard aan het trainen. Ze komt naar eigen zeggen met een glimlach binnen en vertrekt met diezelfde glimlach. 

Marco zijn broer Ronald en schoonzus Tineke nemen inmiddels ook enthousiast personal training af bij PIT. De zus van Tineke, Margret, heeft de goede verhalen van haar zus gehoord en is ondertussen ook gestart met PIT personal training met haar man Peter. 

Toekomst
De personal training bevalt nog steeds super goed. Marco zit 100 km per week in de auto vanuit Wijk en Aalburg om bij PIT te trainen en dat heeft hij er graag voor over. Het is altijd gezellig, PIT heeft leuke leden en natuurlijk de leuke connectie met Roy en de trainers. Marco is van plan om gestructureerd te blijven trainen bij PIT, met heel veel plezier. 

Heeft dit verhaal jouw interesse gewekt en wil jij meer weten? Vraag een vrijblijvende intake aan en bespreken wij samen jouw fitness doelstellingen. 

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden