fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Van doel tot doen: Patrick en Michelle

In “Van doel tot doen” van PIT Fitness willen wij de verhalen achter onze leden vertellen om je een kijkje te geven in de authentieke ervaringen bij PIT. Ditmaal de fitness journey van Patrick en Michelle, een stel uit Kaatsheuvel. 

Doelstellingen

Voor Michelle was haar doelstelling bij de start afvallen, meer spierdefinitie creëren en fitter voelen.
Ook heeft zij voorafgaand aan haar start bij PIT een schouder operatie gehad, dit omdat haar schouder frequent uit de kom ging bij sport en beweging. Het sporten bij PIT heeft het instabiele gevoel in haar schouder weggehaald en bovendien is Michelle ook weer begonnen met hockey, wat zij in haar jeugd altijd gedaan heeft.

Voor Patrick was de doelstelling spiermassa aankomen en frequente beweging in zijn leven brengen. Zijn drukke horecaleven en daarbij een ongezonde leefstijl hadden geen positief effect op zijn gezondheid en welzijn. Patrick wilde dit graag verbeteren maar had hier tot de start bij PIT niet de juiste handvatten voor gekregen.

Michelle is zonder specifieke verwachtingen gestart bij PIT, naarmate zij langer aan het sporten was is zij doelen gaan stellen m.b.t. trainen.
Patrick is gestopt met voetballen en wilde graag frequente beweging in zijn leven houden.
Het gezamenlijke doel was met name elkaar vaker kunnen zien, vanwege het feit dat Patrick en Michelle elkaar vanwege uiteenlopende werktijden weinig zagen. Duo personal training was voor hen dus ook quality time als stel. 

Ontwikkeling

Naarmate zij langer sportten bij PIT kregen Patrick en Michelle een hele andere leefstijl. Zij drinken geen of minder alcohol, zijn beide gestopt met roken en beamen beiden dat zij actiever de dagen beginnen. Zelfs in de omgang met elkaar als partners is er meer rust. Samen hebben zij een goede mindset ontwikkeld en blijft het sporten bij PIT hen inspireren.
Samen sporten heeft enorm geholpen met het motiveren van elkaar in gezond eten en bewegen en het tijd vrijmaken voor elkaar.

Het sporten bij PIT Fitness onderscheidt zich enorm van andere sportscholen of fitnesscentra voor Patrick en Michelle.
De fitnesswereld heeft het stel voorafgaand de start bij PIT een intimiderend gevoel gegeven. Bij de PIT trainers kregen zij een heel relaxed en welkom gevoel over het zijn van een beginnende sporter. ‘Beginnen bij het begin’ is het overheersende positieve gevoel bij de start en er wordt continu aan de achterliggende gedachte van het sporten gedacht. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle invalshoeken m.b.t. fitness en een gezonde leefstijl.
Bovendien is de wijze van trainen, wat privacy en zuiver contact biedt, een grote bijdrage aan dit goede gevoel.

Heeft dit verhaal jouw interesse gewekt en wil jij meer weten? Vraag een vrijblijvende intake aan en bespreken wij samen jouw fitness doelstellingen. 

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden