fbpx

Révon Taihuttu

Specialisme:

  • Advanced Mylogenics Practicioner
  • Mobilisatie
  • Optimalisateren lichaamscompositie


Révon is een sportman pur sang. Vanaf jonge leeftijd beoefende hij diverse vechtsporten en was hij dagelijks op het voetbalveld te vinden. Later kreeg hij steeds meer interesse in fitness, kracht en conditionering. Tijdens zijn loopbaan als militair bij de luchtmobiele brigade en daarna bij justitie, bleef de liefde voor sport groeien. Hij hielp veel collega’s met het behalen van persoonlijke fitgoals en besloot: “Dit is mijn passie!”

Deze trainer volgde verschillende opleidingen op het gebied van personal training en blessurebehandeling en ging aan het werk als trainer. Hij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, voeding en coaching. Met een bak aan kennis en ervaring weet hij dan ook precies wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Naast efficiënte, intensieve trainingen biedt Révon ook een luisterend oor en weet hij je te motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Révon vindt het geweldig om anderen te helpen met het behalen van hun doelen en het zelfvertrouwen van zijn deelnemers te zien groeien naar mate hun kracht en conditie toenemen. Wanneer mensen lekker in hun vel zitten en bezig zijn met een gezonde leefstijl, heeft dat een positieve uitwerking op alle facetten van hun leven. “Om zo’n proces door te maken met mijn deelnemers vind ik het mooiste wat er is.”, aldus Révon.

Hij weet als geen ander hoe hij je kan motiveren en coachen om op een efficiënte manier jouw doelstelling te behalen. Met zijn uitgebreide kennis van het menselijk lichaam en mylogenics ben je voor spieroptimalisatie en eventuele blessurebehandelingen bij hem aan het juiste adres. Hij legt de focus naast trainingen ook graag op leefstijl coaching. Révon neemt de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en gaat samen met jou op zoek naar de juiste balans.

Wil je graag met Révon aan de slag? Dan staat hij klaar om je op de best mogelijke manier naar je doelstelling te helpen.

T: 06 28 42 33 84

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers