fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Kimberly le Conté

Specialisme:

  • Mental coaching
  • Transformatie voor vrouwen
  • Grote diversiteit in training


Kimberly is op haar 17de voor een jaar naar Amerika vertrokken. Hier heeft ze destijds gestudeerd en tijdens deze studie is zij in aanraking gekomen met fitness. Dit kwam vooral door het vak ‘weightlifting’. Dit vond Kimberly zo leuk dat ze bij haar terugkomst in Nederland is doorgegaan en nooit meer is gestopt.

Deze trainer volgde verschillende opleidingen op het gebied van groepslessen tot personal training. Al jaren geeft Kimberly intensieve groepslessen aan groepen vrouwen en hier wilde zij later een persoonlijkere benadering aan toevoegen. Namelijk het helpen van mensen naar hun doelstelling door middel van personal training. Deze afwisseling van het trainen van grotere groepen en individuele coaching, bevalt haar goed.

Naast de cursussen die Kimberly al heeft gevolgd, is hier de Master ‘Health Humanities’ nog aan toegevoegd op Tilburg University. Deze master leert haar nog meer over gezondheid in het algemeen en ook deze kennis zal zij toepassen tijdens haar coaching. In haar studie ‘Liberal Arts en Sciences’ komen onder andere vakken als mindfulness en positive psychology voor. Dit maakt Kimberly een uitstekende mental coach.

Kimberly is overtuigd van het trainen vanuit intrinsieke motivatie. Wanneer deze motivatie naar een hoger punt gebracht kan worden, zal het traject om de doelstelling te bereiken beter gaan. Naast fysieke verbetering, vindt Kimberly de mentale verbetering nog waardevoller. Door fitness ontwikkel je een beter zelfvertrouwen, het zorgt voor minder stress en het helpt je in algemene zin om beter in je vel te zitten. Deze personal trainer haalt veel voldoening uit het zien opbloeien van haar sporters.

Wil je graag met Kimberly aan de slag? Dan staat zij klaar om je op de best mogelijke manier naar je doelstelling te helpen.

T: 06 38 50 19 04

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden