fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Dennis Luiken

Specialisme:

  • Verbetering lichaamscompositie
  • Houding correctie/mobiliteit
  • Fitheid 2.0

Sport is voor Dennis een ware passie. Hij wil altijd doorgaan wanneer de ander stopt. Het uiterste uit zichzelf halen, is voor hem het dagelijkse streven. Dit geldt voor zowel hemzelf als voor de mensen die hij traint.

Vanaf jongs af aan zit sport er bij Dennis al in. Voorheen voetbalde hij op hoog niveau in de spits, tot een blessure roet in het eten gooide. Ook heeft hij onder andere geturnd, getennist en survival runs gedaan. Door vrienden is Dennis uiteindelijk in aanraking gekomen met Fitness en hij was direct verliefd op de sport. Naast fitness, doet Dennis nog graag aan CrossFit.

Wanneer er met Dennis getraind wordt, kan er een flinke dosis energie verwacht worden. Hiernaast doet hij altijd zijn uiterste best om iemand zo snel mogelijk op zijn of haar gemak te voelen met de nodige dosis humor en gezelligheid. Met Dennis is er een garantie op een loodzware training waarbij elke keer weer met een brede glimlach afgesloten wordt.

Wilt u graag met Dennis aan de slag? Dan staat hij klaar om u op de best mogelijke manier naar uw doelstelling te helpen.

E: dennis@pitfitness.nl
T: 06 38 73 32 70

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden