fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Trainer Stijn Lafeber

Specialisme:

  • Mobilisatie en verbeteren flexibiliteit
  • Doelgericht verminderen van vetmassa
  • Toename van gebalanceerde spiermassa

Bent u op zoek naar verandering, een nieuwe uitdaging of wilt u gewoon lekker actief bezig zijn? Dan staat Stijn voor u klaar bij PIT Fitness. Hij is ervaren, energiek, creatief en bovenal enthousiast! Hij is dé personal trainer die alles uit de kast zal halen om samen uw doelstelling te behalen!

Al op jonge leeftijd ontstond er een voorliefde voor sport in het algemeen. Dit maakte de keuze voor een baan in de sportbranche voor de hand liggend. Stijn is al jaren lang actief in de fitnessbranche met een ruime kennis via verschillende studies, waaronder de Bachelor Lichamelijke Opvoeding. Stijn is een gedreven trainer die het liefst 24/7 bezig is met sport en de bijbehorende leefstijl. Waar hij uiteindelijk het meest energie van krijgt, is het helpen en begeleiden van mensen, van jong tot oud, voor Stijn is de uitdaging er altijd.

“Alles in overleg” is de sleutel term die Stijn vaak gebruikt. Dit wil zeggen dat hij altijd een scherp oog heeft voor de wensen en behoeften van u, zodat u maximaal plezier heeft naast maximaal resultaat. Functioneel trainen met een scherp oog voor techniek, gecombineerd met een sterk gevoel voor het sociale aspect zorgen ervoor dat u elke training weer met plezier naar PIT Fitness komt. Stijn heeft er zin in! U ook?

Wilt u graag met Stijn aan de slag? Dan staat hij klaar om u op de best mogelijke manier naar uw doelstelling te helpen.

E: stijn@pitfitness.nl
T: 06 27 38 51 17

Boek een gratis Intake
Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden