fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Ondernemen en trainen: Rens van Gestel

Een bedrijf runnen van A tot Z, vader van vier kinderen en dan ook nog eens je lichaam in top conditie houden. Dat is best pittig. Dat ervaarde Rens van Gestel, die samen met zijn vrouw Gelinde in januari 2021 bij ons binnen kwam. Samen zijn de slimme koppen achter Van Gestel Montage, een bedrijf wat zich specialiseert in het bouwen van staalconstructies. Onlangs hebben zij een prachtig nieuw bedrijfspand voor hunzelf gebouwd en wij waren bij PIT Fitness een keer op bezoek om eens te vragen hoe Rens het hele proces tot zo ver ervaart.

Toen we binnen kwamen lopen, werden de kernwaarden die Rens ons al eens vertelde direct duidelijk. Mooie bedrijfswagens, een mooie kantine en goede faciliteiten in het algeheel voor het personeel. Zo wil Van Gestel Montage zich onderscheiden als werkgever want werknemers moeten natuurlijk een leuke omgeving hebben om in te werken. Wij moeten toegeven, dit is uitstekend gelukt.

Terug naar het sporten. Rens werd doorverwezen door een vriend die al bij ons sportte. Onze trainer, Roy hoorde dat hij enthousiast was maar contact kwam er nog niet. Toen hij hem opbelde met de boodschap: “Ik hoorde dat je eens aan de slag moet met sporten”, moest Rens lachen en stond hij de volgende dag al bij ons binnen. De motivatie was duidelijk: Jaren lang fysieke arbeid gedaan waardoor hij alles kon eten wat hij wilde en nog steeds top fit kon zijn, naar kantoorwerk met dezelfde eetgewoontes. Rens wilde weer fit worden want dit vond hij belangrijk om uit te stralen naar personeel, klanten en boven al ook zijn kinderen. Zijn vrouw, Gelinde besloot ook steeds mee te komen en ze gingen voor drie keer per week duo personal training. Gelinde had nog weinig ervaring met fitness en zou vooral ook wat fitter en sterker willen worden.

Ondanks dat er soms wel eens een zakelijke afspraak last minute tussenkomt, staan Gelinde en Rens er vrijwel altijd. Zij maken van sport een prioriteit en wijken alleen uit voor noodgevallen. Wanneer ze er zijn, gaan ze er ook met volledige overgave tegen aan waardoor we efficiënt kunnen trainen en het ook niet uitmaakt als er sporadisch een training weg valt. De familie Van Gestel houdt wel van een etentje en een borrel en door de aanpassing in hun leefstijl met sporten, kunnen zijn dit ook gewoon blijven doen.

Rens en Gelinde werken met wisselende trainers bij PIT Fitness en dit bevalt ze goed. We proberen elkaar feilloos op te volgen en we brengen altijd veel energie naar de training omdat het hele fijne mensen zijn om training aan te geven. Het is super gezellig en tegelijkertijd wordt er gewoon hard gewerkt. De ideale balans.

Er is al veel mooie progressie geboekt maar het blijft een continu proces van voortgang onderhouden en verder uitbouwen. Wij kijken er naar uit om Rens en Gelinde nog lang te mogen trainen.

“Ik ben wel fitter dan dat ik ooit geweest ben denk ik.”

Rens van Gestel

Kun jij je vinden in het verhaal van Rens en zou je ook aan je fitheid willen gaan werken? Klik dan op onderstaande knop, dan kun je alles lezen over het Vital programma, gericht op drukke ondernemers en managers.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden