fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Samen fit worden met 4-6 mensen

The PIT

Je loopt de fitness in en hebt geen idee waar je vandaag weer moet beginnen. Herkenbaar? Bij The PIT is dit verleden tijd. Onze enthousiaste trainer staat op jou te wachten en heeft al een uitdagende workout bedacht. Heb je een drukke planning? Geen probleem. Deze full body workout zorgt ervoor dat je maximaal resultaat behaalt in een uur. In een kleine groep met 4 tot 6 personen kun jij op flexibele tijden werken aan de fitste versie van jezelf. Trainen met een Personal Trainer is dé manier om leuke en uitdagende workouts te doen die je in de reguliere sportschool niet doet.

Boek een gratis Intake

Samen fit worden met 4-6 mensen

THE PIT – Small Group Personal Training

Je loopt in je huidige sportschool, geen idee wat je moet doen, dan maar het standaard rondje. En ja, ook deze week komt niemand naar je toe om je te helpen om een oefening veiliger en effectiever te doen. Kortom geen begeleiding.

Bij “The PIT” gaat het ons om jou de aandacht te geven die jij nodig hebt, effectieve workouts die bijdragen aan jouw fitheid. Uitdagend maar altijd binnen jouw grenzen. In een klein groepje (4-6 personen) werk je in 60 minuten naar jouw doelstelling. Trainen kan ook zonder een jaar abonnement.

Wanneer is dit iets voor mij? 

Je wilt graag je doelstelling behalen en jouw huidige sportschool past niet meer helemaal bij jouw wensen. Je hebt een stok achter de deur nodig maar een Personal Trainer één op één is ook niet nodig. Je wil effectief trainen, een veilige omgeving en vooral in een ongedwongen sfeer in een klein groepje omdat dat motiveert.

Dit lijkt me wel wat, wat kost het eigenlijk?

Voor een aantrekkelijk tarief train jij met een Personal Trainer waarin jij altijd het gevoel hebt dat je iets effectiefs hebt gedaan. De afspraken staan vanaf nu met goud geschreven in je agenda zodat jij hier rekening meer kunt houden. 

Inbegrepen in het abonnement:
– 1 of 2 keer per week Small Group Personal Training (flexibel in te plannen)
– 0-meting op onze InBody met persoonlijk advies
– App op je telefoon met online omgeving waarin je voeding kunt tracken en trainingschema’s kunt afwerken

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Heel gemakkelijk. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen vandaag nog contact met je op. Uiteraard nemen we eerst de tijd om alles uitgebreid met je door te nemen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is geheel vrijblijvend.

Waarom The PIT?

  • In een gezellig groepje resultaat boeken
  • Flexibel abonnement: abonnementen vanaf 3 maanden
  • Onze Personal Trainer haalt het maximale uit je

The PIT

1 keer per week

Je doet misschien nog een andere sport waardoor je niet perse 2x per week wilt. Wij bieden dit juist aan voor mensen die iets ter ondersteuning zoeken bij hun sport. Ook wanneer jij net begint of het gewoon even wilt aftasten dan kan je gebruik maken van dit pakket. Wij staan in ieder geval voor jou klaar om je te helpen dit doen we niet alleen met de trainingen maar ook met een flinke portie positiviteit. Onze trainers laten jou iedere workout het pand verlaten met een glimlach van oor tot oor.

De voordelen op een rijtje

  • Trainen met een Personal Trainer waardoor iedere training perfect is.
  • Wekelijks een stok achter de deur
  • Ideaal wanneer je beginner bent of wanneer jij al een andere sport doet.

2 keer per week

Jij wilt het echt anders doen en er voor de volle 100% voor gaan. Jij staat twee keer in de week bij ons in de gym om het echt anders aan te pakken. Je laat niks meer aan toeval over en je bent vastberaden om het dit jaar echt echt anders te gaan doen.

De voordelen op een rijtje

  • Wetenschap wijst uit dat 2 keer per week het beste resultaat levert
  • Constante motivatie door 2 contactmomenten per week
  • De snelste progressie

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Klaar om het maximale uit jezelf te halen?

Wij staan te springen om spoedig met je aan de slag te gaan, zodat jij nog fitter en vrolijker door het leven gaat. Met onze trainers is het iedere week weer leuk om aan de slag te gaan. Benieuwd? Je bent slechts één klik verwijderd van een vrijblijvende intake. Vul het formulier vandaag nog in.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Error: Contact form not found.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden