fbpx

Relieve

  • Loopt u al lang met fysieke klachten waar u niet vanaf komt?
  • Word u al tijden beperkt bij het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten?
  • Ontziet u de plek van de complicaties al voor een lange tijd?

Dan past het Relieve programma het beste bij u.

Wanneer er een fysieke klacht optreed is de eerste gedachte om rust te nemen tot de klacht afneemt. Waar rust in sommige gevallen de oplossing is, ligt het probleem toch vaak wat ingewikkelder. Bij te lange rust verzwakken de omliggende spieren dermate veel dat deze spieren geen inspanning meer gewend zijn. Dit leidt vervolgens vaak tot overbelasting van desbetreffende spieren waardoor de klachten opnieuw optreden. Uw natuurlijke reactie is om vervolgens weer rust te nemen, want het niet belasten van de plek verhielp immers het probleem.

Op dit moment komt u in een vicieuze cirkel terecht waarbij de klachten steeds terug blijven komen. De oplossing is in de meeste gevallen om de spieren progressief te trainen tot het niveau waarop de spieren weer normale inspanning aankunnen. Bij PIT Premium Fitness doen wij dit door het verbeteren van de kracht, stabiliteit, mobiliteit en flexibiliteit. Wanneer de spier voldoende aangesterkt is, zorgen we er samen voor dat deze spier ook sterk blijft zodat toekomstige klachten voorkomen worden. Mocht de trainer twijfelen over de aard van de klacht, dan regelen wij direct een doorverwijzing naar een therapeut of andere specialist. Op deze manier kan er optimaal aan het herstel gewerkt worden met minimale risico’s.

Wanneer u kiest voor het Relieve programma heeft u de keuze uit de volgende begeleiding:

Review Hans Vrinten

 

Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Fijn is dat Roy op een integere en effectieve manier met je aan de slag gaat! Hierbij gaat het echt om detail; er wordt goed gelet op je houding, waardoor de juiste spiergroepen op de juiste manier worden getraind, hij zorgt ervoor dat je net dat beetje meer uit jezelf kunt halen, dat je meer discipline ontwikkeld en bespreekt je voedingspatroon en geeft hierin duidelijke adviezen en uitleg, dit alles om je persoonlijke doelstellingen te halen! De vijf sterren krijgt PIT fitness dan ook voor de professionaliteit, integerheid en dat er voor gezorgd wordt dat ik op een leuke en ontspannen manier mijn doelstellingen behaal, uitbreid en meer uit mezelf kan halen!

Jolien Van De Pol

Het zijn PITtige trainingen maar je krijgt er een bak energie voor terug en ik krijg mijn plezier in sporten weer terug

Brenda Maaskant

Personal Training

Voor wie snel resultaat wil zien, is één op één begeleiding de optimale keuze. U krijgt de volledige aandacht van de personal trainer en de trainingen kunnen dan ook tot in detail op u afgesteld worden. Hierdoor is iedere training weer een efficiënte training. Wanneer u blessures of andere complicaties heeft, wordt hier ook extra aandacht aan besteed om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen terwijl op alle andere vlakken nog steeds progressie geboekt wordt.

Medische Personal Training

Wanneer u enkel wil werken aan het spoedige herstel van uw klacht of complicatie dan is Medische Personal Training een mooie uitkomst voor u. De volledige sessie wordt benut om u zo snel mogelijk weer pijnvrij te maken. Bij Medische Personal Training heeft u daarbij de keuze om een sessie in te plannen van 30 minuten in plaats van de gebruikelijke 60 minuten. Voor het Relieve programma kunt u ook terecht bij FysioCompany ’t Station in Drunen waar een van onze trainers u op locatie zal helpen. Wanneer u gebruik wilt maken van deze locatie, willen wij u vragen om dit in onderstaand contactformulier aan te geven.Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw doelstelling. Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder lichaam en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Geïntereseerd in onze aanpak? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel