fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

FIT in 21 Dagen

GRATIS Challenge

De wekker gaat en het enige waar je aan kunt denken, is dat je graag nog even zou blijven liggen, want je bent moe. Iedere trap die je oploopt leidt tot een adem tekort. Je hebt regelmatig last van je onderrug of andere klachten. Klinkt herkenbaar? Tijd voor verandering. In 21 dagen zorgen wij ervoor dat jij voelbaar fitter bent en meer energie hebt gedurende de dag.

Boek een gratis Intake

FIT in 21 Dagen

FIT in 21 Dagen – GRATIS Challenge

Wanneer is dit iets voor mij?

Je hebt hier en daar wel eens geprobeerd om het sporten op te pakken en gezonder te eten, maar op een of andere manier weet je dit toch niet vol te houden. Dit is logisch, want wij merken al jaren dat mensen hun motivatie snel kwijt raken, doordat ze niet weten of ze nou eigenlijk écht goed bezig zijn. Daarbij is het vaak een alles of niets aanpak. Dit is niet duurzaam en daarom zeggen wij altijd: Het beste plan, is het plan wat je het langst vol kunt houden. Wij bouwen dit plan in overleg met jou op met gegarandeerd resultaat. Zo sta jij weer met energie op, ben je niet meer buiten adem na een lichte inspanning en kun je pijnloos je dag door.

Hoe gaat het in zijn werking?

Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld, bellen wij je op voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar op een laagdrempelige manier kennen en stellen we je doelen vast voor de komende 21 dagen. We plannen al je trainingen voor de komende 21 dagen in. Je bent vrij om zo vaak te komen als je zou willen, maar we stemmen dit samen af, zodat het leuk blijft en vol te houden. Tijdens de eerste training, doen we een 0-meting. We meten je door op de InBody weegschaal om te kijken hoe je lichaam ervoor staat en starten met een fit test, die je na 21 dagen opnieuw zult doen om te kijken hoe ver je vooruit bent gegaan. Je Personal Trainer maakt tussentijds een volledig plan en zal deze met je doornemen zodat jij precies weet wat je moet doen. Wij doen het denkwerk, jij hoeft het alleen uit te voeren en aan te geven wat fijn is en wat niet. Zo kunnen wij waar nodig het plan bijstellen. Voer jij het plan netjes uit, garanderen wij dat we het vastgestelde doel behalen. Zet “FIT in 21 Dagen” in je bericht in het contactformulier, zodat wij direct aan de slag kunnen.

Wat zijn de kosten?

Wij willen je graag laten zien dat sporten leuk kan zijn en goed vol te houden met een drukke leefstijl. Je hoeft niet heel de dag na te denken over wat je wel en niet kunt eten en je hoeft ook niet vijf keer in de week in de sportschool te staan om fitter te worden. Bij PIT Fitness zijn we ervan overtuigd dat je eerst de meerwaarde moet ervaren, voordat je een langer traject bij ons start. Daarom doen wij dit volledig GRATIS en zit jij na de 21 dagen nergens aan vast. Wel zouden we het enorm waarderen wanneer jij na het afronden van het traject een recensie achterlaat, zodat wij weten wat jouw ervaring was. Ben je enthousiast en wil je na de 21 dagen doorgaan? Dan weten wij precies hoe wij een traject op jouw persoonlijke wensen en doelen kunnen afstemmen en zullen we dit op het gemak met je doornemen.

Waarom FIT in 21 Dagen?

  • Je voelt je dagelijks beduidend energieker
  • Twee keer in de week trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
  • Het is volledig GRATIS

FIT in 21 Dagen GRATIS Challenge

1 op 1

We stemmen het programma volledig af op jouw wensen en doelen. Je doorloopt het traject samen met de trainer en elke training is perfect afgestemd om het maximale resultaat te bereiken. Binnen 21 dagen ben jij beduidend fitter.

De voordelen op een rijtje

  • Alle aandacht voor JOU
  • Trainingen die perfect in je planning passen
  • Laagdrempelig, rust en privacy

1 op 2

Je traint liever samen met een partner? Geen probleem. Je mag iedereen aan laten sluiten in dit programma. Wanneer we voor een Duo Personal Training gaan, zullen we met succes aan beide doelen werken. Heb je het even zwaar? Je partner trekt je er samen met de trainer doorheen.

De voordelen op een rijtje

  • Houd elkaar verantwoordelijk
  • Samen met succes de uitdagingen overkomen
  • Gegarandeerd gezellig

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Klaar om weer FIT te worden?

Wij staan te springen om spoedig met je aan de slag te gaan, zodat jij weer met zelfvertrouwen naar buiten kan. Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen we spoedig contact met je op om je zo snel mogelijk te helpen. Wij zorgen ervoor dat er een kop koffie voor je klaar staat op de afgesproken dag en tijd. Tot snel!

Vraag een gratis intakegesprek aan

Error: Contact form not found.

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden