fbpx

Bootcamp – Kaatsheuvel e.o.

  • Vindt u het heerlijk om actief te zijn in de buitenlucht?
  • Traint u graag samen met een gezellige groep mensen?
  • Zoekt u graag nieuwe sportieve grenzen op?

Dan zijn de Bootcamps in Kaatsheuvel en omgeving van PIT Premium Fitness de ideale outdoor work outs voor u. In de huidige tijd worden we gedwongen om de mooie natuur op te zoeken die Kaatsheuvel en de omliggende dorpen en steden te bieden heeft. Dit betekent dat u ook buiten kunt trainen in plaats van de zoveelste poging wagen om thuis in beweging te komen. Wanneer u voor de bootcamps van PIT Premium Fitness kiest, gaat u wekelijks in de Loonse en Drunense duinen een uitdagende training aan onder leiding van een personal trainer.

Deze trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk. De personal trainer zal er te allen tijde voor zorgen dat de grenzen worden opgezocht, maar niet worden overschreden. Zo haalt u telkens weer voldoening uit uw training.

Wilt u een keer meedoen om te kijken of het bij u past? Maak dan een keuze tussen onderstaande programma’s en vul gerust het contactformulier in onderaan de pagina, dan nemen wij contact met u op zodat u spoedig bij een bootcamp kunt aansluiten.

Review Hans Vrinten

 

Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Fijn is dat Roy op een integere en effectieve manier met je aan de slag gaat! Hierbij gaat het echt om detail; er wordt goed gelet op je houding, waardoor de juiste spiergroepen op de juiste manier worden getraind, hij zorgt ervoor dat je net dat beetje meer uit jezelf kunt halen, dat je meer discipline ontwikkeld en bespreekt je voedingspatroon en geeft hierin duidelijke adviezen en uitleg, dit alles om je persoonlijke doelstellingen te halen! De vijf sterren krijgt PIT fitness dan ook voor de professionaliteit, integerheid en dat er voor gezorgd wordt dat ik op een leuke en ontspannen manier mijn doelstellingen behaal, uitbreid en meer uit mezelf kan halen!

Jolien Van De Pol

Het zijn PITtige trainingen maar je krijgt er een bak energie voor terug en ik krijg mijn plezier in sporten weer terug

Brenda Maaskant

PITCamp

In het PITCamp programma gaat u voor minimaal eens per week en mogelijk vaker voor een bootcamp training in de Loonse en Drunense duinen. Voor de training verzamelen we bij de Kaatsheuvelse Ijsbaan waar onze personal trainer met de nodige dosis enthousiasme op u staat te wachten. Zodra we compleet zijn gaan we de natuur in en zullen de deelnemers een uur lang uitgedaagd worden om verschillende oefeningen met succes af te leggen. De oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers waardoor zowel starters als zeer ervaren sporters genoeg uitdaging ondervinden.

PITCamp+

Het PITCamp+ programma heeft alles wat het PITCamp programma heeft en meer. Eens per maand meten we uw progressie op met de meest uitgebreide apparatuur op de markt beschikbaar, namelijk de InBody 270. Hieruit rolt een volledige lichaamsmeting, waarop we een aansluitend voedingsplan baseren. Door middel van online coaching voorzien wij u van continue begeleiding waardoor u uw doelstelling nog sneller kunt bereiken.

Geïntereseerd in onze aanpak? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel