fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

Indoor & Outdoor

Bootcamp - vanaf €45 per maand

Je merkt dat je in de sportschool toch een beetje te lief voor jezelf bent en dat terwijl je weet dat je meer in je mars hebt. Je kan wel weer wat frisse wind in je training routine gebruiken en buiten trainen vind je heerlijk. Gewoon calorieën verbranden, fitter worden en veel lol hebben.

Boek een gratis Intake

Indoor & Outdoor

Bootcamp

Voor wie is dit programma?

Binnen trainen is NIET jouw ding, in een massale sportschool wekelijks hetzelfde inspiratieloze rondje doen ben je meer dan zat. Jij wilt gewoon lekker bewegen en inspirerende trainingen doen in de buitenlucht. En ook in je eentje trainen is niet wat jou motiveert, daarom is de bootcamp in de Loonse en Drunense duinen voor jou als vast product binnen PIT Fitness opgenomen.

Je moet blessurevrij zijn en je bent bereid om minimaal 1 uurtje per week op te offeren voor het verbranden van je flesje wijn in ruil voor wat zweetdruppels. 

Ook wanneer jij geen lid bent van PIT Fitness kan je meedoen.

Wanneer kan ik NIET meedoen?

 • Wanneer je de laatste 7 maanden heel Netflix hebt uitgespeeld en je weinig tot niks aan sport hebt gedaan.
 • Als je last hebt van chronische klachten 
 • Wanneer je last hebt van hart en vaatziekten waarbij je niet voluit mag gaan 

Wat kan ik verwachten? 

We beginnen iedere training met een algemene rustige warming up, daarna zullen we je vertellen wat de workout van de dag is. Deze workout is altijd uitdagend en zeer zeker altijd binnen jouw eigen kunnen.

We nemen de technieken door zodat jij de oefening veilig en haarfijn kunt uitvoeren. Mochten er oefeningen zijn die jij niet kunt, dan krijg je van ons een alternatief. 

Daarna is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie, thee of water. Het belangrijkste voor ons is om jou iedere training een smile van oor tot oor te geven, zodat jij met volle energie aan de volgende dag kunt beginnen. 

 • Wij zijn een non – ego omgeving, gezelligheid en vooral veel plezier maken staat centraal.
 • Voor de outdoor groep hanteren we een maximum van 20 mensen en alles op veilige afstand.

Waarom Bootcamp bij PIT Fitness?

 • Training krijgen van de beste Personal Trainers van Nederland?
 • Zou je graag in groepsverband in een gezellige sfeer, kei hard vet willen verbranden?
 • Wist je dat in de gemiddelde fles wijn ongeveer 470 calorieën zitten? Tijdens de Bootcamp verbrand jij bijna twee flessen wijn!

Wij helpen jou actief de week door

Indoor

Wil jij liever binnen trainen en is de buitenlucht niks voor jou? Geen probleem onze Bootcamps kun je ook binnen doen. De groepen zijn echter wel kleiner dan de outdoor groepen maar dat mag de pret niet drukken. Ondanks dat de trainingen uitdagend zijn, verlaat jij deze workout met een grote glimlach. Reserveer direct jouw plek want deze les zit ongetwijfeld snel vol!

De voordelen op een rijtje

 • In zeer kleine groepjes trainen met een Personal Trainer
 • Maximaal calorieën verbranden
 • Altijd droog met een aangename temperatuur

Outdoor

Heerlijk trainen in de frisse buitenlucht is de manier om echt je dag goed te starten. En het mooie is, dat er genoeg andere mensen zijn die het ook erg lastig vinden om deze stap te zetten. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. De groepen zijn met een maximum van 20 personen en alles is veilig zoals je gewend bent.

De voordelen op een rijtje

 • Nog harder werken aan je immuunsysteem
 • Met z’n allen alles geven
 • Elke workout vindt plaats in de bossen en duinen

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Niet uitstellen, dat doe je al vaak genoeg

De bootcamps gaan een enorme impact hebben op jouw resultaat. Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen we spoedig contact met je op om je zo snel mogelijk te helpen. Een mooie bijkomstigheid van dit abonnement is dat deze maandelijks opzegbaar is, dus geen lange contracten. Tot snel!

Vraag een gratis intakegesprek aan


  PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

  Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


  Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

  Dit zal sluiten in 0 seconden