fbpx

PIT Fitness is voortaan Zone5 Kaatsheuvel

Vanaf nu heten wij geen PIT Premium Fitness meer, maar zijn wij verder gegaan onder onze nieuwe naam Zone5 Kaatsheuvel. Klik op de onderstaande knop om naar onze nieuwe website te gaan!

Naar de Zone5 website

_Shape

  • Heeft u verschillende pogingen ondernomen om verandering te creëeren zonder blijvend resultaat?
  • Zit u al tijden niet meer lekker in uw lichaam?
  • Vind u het lastig om een start te maken aan uw doelstelling en deze vol te houden?

Dan past het Shape programma het beste bij u.

Bij PIT Premium Fitness zijn wij ervan overtuigd dat de duurzame oplossing de juiste is. In samenspraak met u wordt er gekeken naar het beweeg- en voedingspatroon. Deze verbeteren we stapsgewijs tot deze een punt bereiken waarin er blijvende resultaten behaald kunnen worden, zonder dat u het gevoel heeft dat u te veel opofferingen hoeft te doen. Resultaat wordt tenslotte pas permanent wanneer u de leefstijl de rest van uw leven kunt volhouden en een voorwaarde hiervan is, dat er genoten kan worden.

U wordt altijd voorzien van begeleiding van A tot Z. Wij gaan door waar anderen stoppen. Of het hulp bij voeding, training, beweging in het algemeen of een mentale kwestie betreft; wij staan voor u klaar. Op deze manier gaat u spoedig weer prettiger in uw vel zitten en zorgen wij ervoor dat u eens extra voor een spiegel stopt in plaats van dat u deze mijdt.

Wanneer u kiest voor het Shape programma heeft u de keuze uit de volgende begeleiding:

Review Centaine Koolen
Review Shaling Lam
Review Hans Vrinten
Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Array

Voor wie snel resultaat wil zien, is één op één begeleiding de optimale keuze. U krijgt de volledige aandacht van de personal trainer en de trainingen kunnen dan ook tot in detail op u afgesteld worden. Hierdoor is iedere training weer een efficiënte training. Wanneer u blessures of andere complicaties heeft, wordt hier ook extra aandacht aan besteed om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen terwijl op alle andere vlakken nog steeds progressie geboekt wordt.

Duo Personal Training

Deel je liever het lief en leed van sporten met een partner? Dan is duo personal training de ideale keuze. Hierbij krijgt u dezelfde begeleiding als bij personal training en deel je zowel de begeleiding als het maandtarief door twee. Via deze manier kun je samen met je vriend, vriendin, broer, zus, noem het maar op, uw doelstelling bereiken.Het is handig om een partner te kiezen die een soortgelijke doelstelling heeft, zodat jullie samen het beste naar dit doel kunnen toewerken. Een gelijkwaardige fitheid is geen vereiste maar de praktijk wijst uit dat dit wel het fijnste traint voor beiden.Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw doelstelling. Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder lichaam en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. De koffie staat klaar!

Geïntereseerd in onze aanpak? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel

PIT FITNESS IS VERANDERT NAAR ZONE5 KAATSHEUVEL

Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.


Vanaf nu kun je ons vinden op onze nieuwe site Zone5 Kaatsheuvel.

Dit zal sluiten in 0 seconden