fbpx

Update 1 juli: Heropening reguliere wijze

Vanaf heden zijn wij weer op reguliere wijze geopend. Wegens de versoepelingen die vanaf vandaag ingaan, kunnen wij al onze bedrijfsactiviteiten en trainingen weer hervatten.

In het definitieve protocol schrijft NL Actief dat sporten op 1,5 meter op eigen verantwoordelijkheid is. Dit wil zeggen dat het zoveel mogelijk wordt aangeraden maar geen verplichting is. Wij gaan ervan uit dat al onze sporters hier zelf een goede inschatting in kunnen maken, hoe zij hier het beste mee omgaan. Wij volgen de voorschriften van de branche organisatie op in combinatie met de regels van het RIVM.

Sporten wordt hier altijd op afspraak gedaan en dat zal nu niet anders zijn. Mocht je je niet lekker voelen, meldt dit dan zoals gewoonlijk bij je trainer zodat we de afspraak kunnen verzetten wanneer je weer beter bent.

Spoedig zullen we onze groepslessen ook weer oppakken, zodat al onze sporters eindelijk weer met maximale inzet aan hun doelstelling kunnen werken.

Geef je de voorkeur aan het sporten in een lege ruimte? Geef dat dan aan een van de trainers door, dan zorgen wij dat dit mogelijk gemaakt wordt. Tot snel!