fbpx

Trainer Tim van Mosselveld

Specialisme:

  • Persoonlijke voedingsplannen
  • Doelgericht verminderen van vetmassa
  • Toename van gebalanceerde spiermassa


Sport is al van jongs af aan een belangrijk thema in Tim’s leven. Als kind was hij al de hele dag bezig met het uitvoeren van fysieke activiteiten en sport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tennis, voetbal, hockey en skiën. Voetbal vond hij vooral erg leuk omdat sporten in teamverband hem erg aansprak. Noodgedwongen moest hij door een blessure stoppen met de sport die hij het leukste vond, wat natuurlijk een grote tegenvaller was.

Omdat hij toch iets wilde doen aan sport, is hij toevallig met fitness in aanraking gekomen omdat dit hielp met de revalidatie van zijn blessure. Na een tijdje bezig te zijn met fitness, begon hij resultaat te zien en dit maakte hem zo gedreven dat dit zijn nieuwe passie werd en nog steeds is.

Hij heeft de switch gemaakt van teamsport naar een sport waarin je alles zelf moet doen en dat was in het begin best wel lastig. Om die reden heeft hij er ook veel begrip voor dat het voor veel mensen lastig is om een start te maken. Dit is een van de redenen dat hij voor een sportopleiding heeft gekozen, want hij wil graag mensen helpen om de eerste stap te zetten naar een gezonder en fitter lichaam.

Zijn studie achtergrond is HBO Sport, bewegen en gezondheid. Tijdens deze studie heeft hij Fitvak A en B afgerond, gevolgd door NASM Personal Training.

Wilt u graag met Tim aan de slag? Dan staat hij klaar om u op de best mogelijke manier naar uw doelstelling te helpen.

E: tim@pitfitness.nl
T: 06 43 10 29 26

Review Hans Vrinten

 

Review Dunja Brockbernd
Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Fijn is dat Roy op een integere en effectieve manier met je aan de slag gaat! Hierbij gaat het echt om detail; er wordt goed gelet op je houding, waardoor de juiste spiergroepen op de juiste manier worden getraind, hij zorgt ervoor dat je net dat beetje meer uit jezelf kunt halen, dat je meer discipline ontwikkeld en bespreekt je voedingspatroon en geeft hierin duidelijke adviezen en uitleg, dit alles om je persoonlijke doelstellingen te halen! De vijf sterren krijgt PIT fitness dan ook voor de professionaliteit, integerheid en dat er voor gezorgd wordt dat ik op een leuke en ontspannen manier mijn doelstellingen behaal, uitbreid en meer uit mezelf kan halen!

Jolien Van De Pol

Het zijn PITtige trainingen maar je krijgt er een bak energie voor terug en ik krijg mijn plezier in sporten weer terug

Brenda Maaskant