fbpx

Trainen met een trainer in de middag

The New You

Omdat er steeds meer vraag is naar trainen in de middag hebben we op maandag en donderdag onze gym geopend tussen 13:00 en 16:00. Maandelijks gewoon opzegbaar! Ook in het jaar 2022 is het weer tijd voor goede voornemens en ongetwijfeld staat meer sporten en gezonder leven weer op jouw goede voornemens lijstje. Laten wij daar net een mooi pakket voor hebben want jij kunt in de middag al trainen met een Personal Trainer vanaf €93,- per maand. Je traint met 3 tot 5 anderen die ook een concrete doelstelling hebben. Trainen met een Personal Trainer is dé manier om leuke en uitdagende workouts te doen die je in de reguliere sportschool niet doet.

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Trainen met een trainer in de middag

The New You – Trainen in de middag

Wanneer is dit iets voor mij? 

Je wilt graag je doelstelling behalen, de commerciële gym past niet meer helemaal bij jouw wensen. Je hebt een stok achter de deur nodig maar een Personal Trainer één op één is ook niet nodig. Je wil effectief trainen, een veilige omgeving en vooral in een ongedwongen sfeer.

Dit lijkt me wel wat, wat kost het eigenlijk?

Voor €93,- per maand train jij met een Personal Trainer waarin jij altijd het gevoel hebt dat je iets effectiefs hebt gedaan. De afspraken staan vanaf nu met goud geschreven in je agenda zodat jij hier rekening meer kunt houden. 

Inbegrepen in het abonnement:
– 1 of 2 keer per week Small Group Training in de middag (flexibel in te plannen)
– 0-meting op onze InBody met persoonlijk advies
– App op je telefoon met online omgeving waarin je voeding kunt tracken en trainingschema’s kunt afwerken

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Heel gemakkelijk. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen vandaag nog contact met je op. Uiteraard nemen we eerst de tijd om alles uitgebreid met je door te nemen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is geheel vrijblijvend.

Waarom The New You?

  • Overbrug de eerste drie moeilijke weken van jouw doelstelling.
  • Flexibel abonnement: maandelijks opzegbaar.
  • Toegankelijk tarief voor personal training

The New YOU

1 keer per week

Je doet misschien nog een andere sport waardoor je niet perse 2x per week wilt. Wij bieden dit juist aan voor mensen die iets ter ondersteuning zoeken bij hun sport. Ook wanneer jij net begint of het gewoon even wilt aftasten dan kan je gebruik maken van dit pakket. Wij staan in ieder geval voor jou klaar om je te helpen dit doen we niet alleen met de trainingen maar ook met een flinke portie positiviteit. Onze trainers laten jou iedere workout het pand verlaten met een glimlach van oor tot oor.

De voordelen op een rijtje

  • Trainen met een Personal Trainer waardoor iedere training perfect is.
  • Dit programma is maandelijks opzegbaar.
  • Ideaal wanneer je beginner bent of wanneer jij al een andere sport doet.

2 keer per week

Jij wilt het echt anders doen en er voor de volle 100% voor gaan. Jij staat twee keer in de week bij ons in de gym om het echt anders aan te pakken. Je laat niks meer aan toeval over en je bent vastberaden om het dit jaar echt echt anders te gaan doen.

De voordelen op een rijtje

  • Wetenschap wijst uit dat 2 keer per week het beste resultaat levert
  • Constante motivatie door 2 contactmomenten per week
  • Maandelijks opzegbaar - Als je niet van lange contracten houdt

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Klaar om te trainen in de middag?

Wij staan te springen om spoedig met je aan de slag te gaan, zodat jij nog fitter en vrolijker door het leven gaat. Met onze trainers is het iedere week weer leuk om aan de slag te gaan. Benieuwd? Je bent slechts één klik verwijderd van een vrijblijvende intake. Vul het formulier vandaag nog in.

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan