fbpx

Fit op de piste

Wintersport Deal

Nog even en dan ga sta je weer op de piste. Kraakheldere blauwe lucht, zonnetje op je gezicht en urenlang afdalen in de sneeuw. We weten allemaal dat de eerste dagen soms best pittig kunnen zijn voor jouw lijf. Hoe lekker is het als jij vanaf minuut 1 sterker en stabieler op jouw ski’s staat en dat jij na jouw eerste dag niet eerst de stijfheid uit je benen moet skiën. In 8 trainingen maken wij je wintersport ready.

Boek een gratis Intake

Fit op de piste

Fit op de piste – Winter sport deal

Wanneer is dit iets voor mij?

Je merkt dat je snel verzuurd raakt tijdens het skiën of snowboarden en je hebt meestal direct de dag erna flinke spierpijn. Je hebt moeite met stabiliseren op de ski’s en je verliest snel je evenwicht. Of het wordt je eerste keer wintersport en je wil gewoon graag goed voorbereid vertrekken. In alle gevallen kunnen wij je helpen om de benen en je core aanzienlijk sterker te maken, zodat jij langer op de piste kunt blijven en alles uit je winter sport vakantie kunt halen.

Hoe gaat het in zijn werking?

Tijdens de intake starten we met een belasbaarheidscheck en meten we de spiermassa in je benen. Nu we een 0-meting hebben, is het aan ons de taak om je binnen 8 trainingen voelbaar en meetbaar verschil te laten ervaren. Ook zorgen we ervoor dat je maximaal herstelt na jouw trainingen met onze voedingstips. Doordat we vanuit verschillende hoeken jouw lichaam uitdagen neemt jouw stabiliteit drastisch toe en jij traint op de nieuwst Keizer apparatuur wat zich perfect leent om functioneel te leren trainen. 

Waarom de Wintersport Deal?

  • Wil je met zelfvertrouwen op de piste staan?
  • Zou je graag blessure- en pijnvrij de wintersport doorkomen?
  • Zou je graag een beter uithoudingsvermogen hebben op de ski's?

Wintersport Deal 8 Personal Trainingen voor €277,-

Wintersport Start

Het is een van je eerste keren op wintersport of je bent al vaak geweest en merkt dat het steeds moeizamer gaat. Je zou graag van de pijntjes tijdens het skiën afkomen of een beter uithoudingsvermogen om langer door te kunnen gaan. Wij zorgen ervoor dat je fit en pijnvrij op vakantie gaat en ook zo weer terug komt.

De voordelen op een rijtje

  • Meer stabiliteit op de ski's of het snowboard
  • Minder spierpijn gedurende de vakantie
  • Geen last van pijntjes of blessures

Wintersport Veteraan

Je bent een ervaren skiër of snowboarder en houdt ervan om heel de dag op de piste te staan. Je bent hier erg goed in, maar bent benieuwd waar je piek ligt. Wij gaan hier met jou aan werken zodat die feilloze techniek gepaard gaat met een sterk, fit lichaam.

De voordelen op een rijtje

  • Word de snelste op de piste
  • Pieken op piste van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat
  • Elke dag presteren door snel herstel

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Kimberly le Conté
Bart Kouters
Roy Pennings
Stijn Lafeber

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Readt voor de wintersport?

Wij staan te springen om spoedig met je aan de slag te gaan, zodat jij weer met zelfvertrouwen naar buiten kan. Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen we spoedig contact met je op om je zo snel mogelijk te helpen. Wij zorgen ervoor dat er een kop koffie voor je klaar staat op de afgesproken dag en tijd. Tot snel!

Vraag een gratis intakegesprek aan