fbpx

Every Sunday

Fat Loss Sunday

Zondag de dag waarop je kunt nagenieten van je kater of de dag waarop jij je calorie inname de vrije loop laat. Om in een betere state of mind te komen hebben we voor jou de Fatloss Sunday in het leven geroepen. 60 Minuten even alles geven en je dag fris beginnen zodat je gezondere keuzes maakt gedurende de dag en je toch nog wat aan jouw calorieoverschot kan doen. Door de aanhoudende vraag hebben we besloten om ook beschikbaar te zijn op de zondag.

Vrijblijvend intakegesprek inplannen

Every Sunday

Fat Loss Sunday

Voor wie is dit programma?

Je sport inmiddels al langer dan 3 maanden en je wilt 1 keer per week in groepsverband alles geven. Want laten we heel eerlijk zijn, in groepsverband kunnen we veel meer dan alleen.

Je moet blessurevrij zijn en je bent bereid om 1 uurtje van je luie zondag op te offeren voor het verbranden van je flesje wijn in ruil voor wat zweetdruppels. 

Ook wanneer jij geen lid bent van PIT Fitness kan je meedoen.

Wanneer kan ik NIET meedoen?

 • Wanneer je de laatste 2 maanden heel Netflix hebt uitgespeeld en je weinig tot niks aan sport hebt gedaan.
 • Als je last hebt van chronische klachten 
 • Wanneer je last hebt van hart en vaatziekten waarbij je niet voluit mag gaan 

Wat kan ik verwachten? 

We beginnen iedere zondag met een algemene warming up, daarna zullen we je vertellen wat de workout van de dag is. 

We nemen de technieken door zodat jij de oefening veilig en haarfijn kunt uitvoeren. Mochten er oefeningen zijn die jij niet kunt, dan krijg je van ons een alternatief. 

Daarna is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie, thee of water. Het belangrijkste voor ons is om jou iedere zondag een smile van oor tot oor te geven, zodat jij met volle energie aan je zondag kunt beginnen. 

 • De groepen bestaan indoor uit maximaal 8 mensen. We hebben dus niet ongelimiteerd plek omdat we ECHT de 1,5 meter aanhouden.
 • Voor de outdoor groep hanteren we een maximum van 20 mensen en alles op veilige afstand.

Tarieven – Maandelijks opzegbaar:

 • Leden €39,- per maand 
 • Niet leden €57,- per maand

Waarom Fat Loss Sunday?

 • Wil je graag de meest inactieve week, actief beginnen?
 • Zou je graag in groepsverband in een gezellige sfeer, kei hard vet willen verbranden?
 • Wist je dat in de gemiddelde fles wijn ongeveer 470 calorieën zitten? Tijdens Fat Loss Sunday verbrand jij bijna twee flessen wijn!

Wij helpen jou actief de Zondag door

Indoor (Niet mogelijk binnen huidige maatregelen)

Wil jij liever binnen trainen en is de buitenlucht niks voor jou? Geen probleem onze Fatloss Sunday kun je ook binnen doen. De groepen zijn echter wel kleiner dan de outdoor groepen maar dat mag de pret niet drukken. We doen alles op de veilige 1,5 meter. Ondanks dat de trainingen uitdagend zijn, verlaat jij deze workout met een grote glimlach. Reserveer direct jouw plek want deze les zit ongetwijfeld snel vol!

De voordelen op een rijtje

 • In zeer kleine groepjes trainen met een Personal Trainer
 • Maximaal calorieën verbranden
 • Altijd droog met een aangename temperatuur

Outdoor

Heerlijk trainen in de frisse buitenlucht is de manier om echt je dag goed te starten. En het mooie is, dat er genoeg andere mensen zijn die het ook erg lastig vinden om deze stap te zetten. Gedeelde smart is halve smart zullen we maar zeggen. De groepen zijn met een maximum van 20 personen en alles is veilig zoals je gewend bent.

De voordelen op een rijtje

 • Nog harder werken aan je immuunsysteem
 • Met z’n allen alles geven
 • Elke workout vindt plaats in de bossen en duinen

Samen weer sterk & fit

De personal trainers van PIT Fitness zijn allemaal gecertificeerd en werken altijd via wetenschappelijk bewezen methodes waardoor wij resultaat kunnen garanderen. Geen trainer is echter hetzelfde, wat goed is want elk lichaam heeft een andere prikkel nodig.

Roy
Stijn
Dennis
Tobin

Wat zeggen onze tevreden klanten?

Niet uitstellen, dat doe je al vaak genoeg

Deze zondag gaat een enorme impact hebben op jouw resultaat. Zodra jij het contactformulier hebt ingevuld, nemen we spoedig contact met je op om je zo snel mogelijk te helpen. Een mooie bijkomstigheid van dit abonnement is dat deze maandelijks opzegbaar is, dus geen lange contracten. Tot snel!

Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan