fbpx

Business

  • Wilt u de vitaliteit van werknemers verhogen en het verzuim verlagen?
  • Zou u het groepsgevoel van het team binnen uw bedrijf willen versterken?
  • Bent u een vooruitstrevende ondernemer die het beste over heeft voor uw werknemers?

Dan is bedrijfsfitness bij PIT Premium Fitness de oplossing voor uw bedrijf.
Wanneer werknemers regelmatig verzuimen, kan dit meerdere oorzaken hebben. Sommige oorzaken zijn gecompliceerd en een uitdaging om te verhelpen. Andere oorzaken zijn gemakkelijker aan te pakken. Een van de oplossingen hiervoor is het verbeteren van de algehele fit- en gezondheid van uw werknemers. Door het team regelmatig in beweging te krijgen en hen gezonde eetgewoontes aan te leren, zullen zij zowel mentaal als fysiek progressie boeken voor een duurzame inzetbaarheid.

Bij een succesvol bedrijf kan een fitte en gezonde werkvloer niet ontbreken. U heeft als werkgever natuurlijk het beste over voor uw werknemers en helpt graag mee om het team fit en gezond te houden. In het Business traject van PIT Premium Fitness kunnen wij op de volgende manier bijdragen aan een fitte werkvloer.

Enkele bewezen voordelen van bedrijfsfitness voor werkgevers op een rij:
– Een medewerker die sport, is 25% productiever.
– Een sportende medewerker verzuimt zes dagen minder per jaar.
– De afname in verzuim bespaart gemiddeld €1800 per jaar per werknemer.
– Toename in zelfvertrouwen zorgt voor meer pro activiteit.
– Aanzienlijke vermindering burn outs en ander lang ziekte verzuim.
– Positiever imago van het bedrijf door enthousiaste werknemers.

Review Bart Braspenning
Review Debora en Eros Cesarini

Het PIT Fitness concept is zo anders dan de reguliere sportscholen. Hier wordt écht geluisterd en gekeken naar jouw behoeftes. Bij PIT hebben ze kennis van het vak. Ze willen een resultaat neerzetten wat bij je past. Er is diversiteit aan oefeningen, de sfeer is gemoedelijk, iedereen krijgt de nodige aandacht en ze zijn erg betrokken. Je afmelding voor het sporten wordt gezien. Dat geeft mij die stok achter de deur. Ik raad iedereen PIT Fitness aan. Alles op maat en naar jouw behoeften. Fantastisch!

Shaling Lam

Roy laat een kant van mezelf zien die ik eigenlijk niet kende. Hij zorgt voor veel variatie in de trainingen en zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Hij heeft mij laten inzien dat er mentaal heel veel resultaat te behalen is, en zorgt ervoor dat je je over jezelf blijft verbazen. Als je een trainer zoekt die verder kijkt dan het aanzicht en die zegt waar het op staat ben je bij Roy aan het juiste adres! discipline en vastberadenheid zijn de sleutel woorden in je “relatie” met Roy.

Sanne De Jong

De trainingen bij Roy zijn nooit hetzelfde. Voornamelijk kracht en conditie, maar ook bokslessen. Waarom ik bij PIT Fitness ben begonnen is omdat ik sterker en strakker wil worden. Hier zit zeker al vooruitgang in, maar het eindresultaat is er nog niet! Met goede begeleiding en uitleg van Roy gaat dit zeker goed komen!

Naomi Van Tuijl

Begin dit jaar ben ik gestart met Medische Personal training bij Roy. Ik had al een aantal jaren last van mijn knieën en hoopte dat dit vanzelf wel over zou gaan aangezien fysiotherapie niet geholpen had. Nu, na ongeveer 2,5 maand kan ik zeggen dat ik eindelijk pijnvrij ben! De trainingen bij Roy zijn intensief, hebben iedere keer voldoende uitdaging en zijn daarom ook goed vol te houden omdat je iedere keer je eigen grens opzoekt.

Laura Olijslagers

Fijn is dat Roy op een integere en effectieve manier met je aan de slag gaat! Hierbij gaat het echt om detail; er wordt goed gelet op je houding, waardoor de juiste spiergroepen op de juiste manier worden getraind, hij zorgt ervoor dat je net dat beetje meer uit jezelf kunt halen, dat je meer discipline ontwikkeld en bespreekt je voedingspatroon en geeft hierin duidelijke adviezen en uitleg, dit alles om je persoonlijke doelstellingen te halen! De vijf sterren krijgt PIT fitness dan ook voor de professionaliteit, integerheid en dat er voor gezorgd wordt dat ik op een leuke en ontspannen manier mijn doelstellingen behaal, uitbreid en meer uit mezelf kan halen!

Jolien Van De Pol

Het zijn PITtige trainingen maar je krijgt er een bak energie voor terug en ik krijg mijn plezier in sporten weer terug

Brenda Maaskant

Zoals de naam al zegt zijn het pittige trainingen, je hebt echt het gevoel dat je iets gedaan hebt, de trainingen zijn gevarieerd en op maat.
Roy is echt een vakman, luistert en kijkt goed wat je nodig hebt en stimuleert je enorm. Als ik weer met een Personal trainer aan de slag ga, kom ik zeker bij je terug!

Helen Van Den Heuvel

Mijn hoofddoel was (is) gewicht verliezen en weer lekkerder in mijn vel te zitten. “Al wat ik daarnaast bereik is mooi meegenomen”, zei ik nog. Inmiddels begin ik een lichte vooruitgang te zien en dat kan vanaf nu alleen maar meer worden. Roy is een jongen met liefde voor zijn vak die van aanpakken weet. Hij gaat serieus met je om en laat je voelen dat je het waard bent! Zijn trainingen zijn PITtig, maar heel leuk!

Melissa Leening
Ik wil mij aanmelden

Business Complete

PIT Premium Fitness biedt uw werknemers begeleiding van A tot Z. Allereerst wordt er samen met u als opdrachtgever gekeken naar uw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak op maat om het team zo efficiënt mogelijk fitter te maken. Wekelijks wordt er een uitdagende workout ingepland. Tijdens deze training wordt het team telkens weer naar de sportieve grens gezamenlijk opgezocht om het maximale resultaat te behalen. Plezier is tijdens de training een belangrijk aandachtspunt, hierdoor zal het groepsgevoel binnen het team aanzienlijk verbeteren. De trainingen worden altijd geleid door een gecertificeerde personal trainer en kunnen er elke training één tot maximaal acht personen deelnemen, zodat wij te allen tijden de hoogste kwaliteitsstandaard kunnen garanderen. Echter, wanneer er gekozen wordt voor training bij uw bedrijf, is het aantal deelnemers ongelimiteerd.

Naast training is voeding een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. In het Business traject krijgt elke deelnemer persoonlijk voedingsadvies, zodat eenieder naar zijn of haar persoonlijke doelstelling toe kan werken. De progressie meten wij periodiek met de beste apparatuur beschikbaar op de markt.

Omdat wij, net als u, alleen het beste voor hebben met uw werknemers, komen wij maandelijks langs op het bedrijf om de werknemers te verlichten van nek-, schouder- en onderrug complicaties. Zo wordt het harde werken beloond door middel van een massage met onze Theragun. Het team zal niet alleen fitter en gezonder worden, fysieke klachten zullen ook afnemen.

Het succes van uw bedrijf staat centraal, dus zullen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen als het gaat om het inplannen van afspraken. Onze personal trainers staan zowel voor, tijdens en na werktijd voor jullie klaar, zodat de dagelijkse werkzaamheden er nooit onder zullen lijden.

Business Premium

Wanneer u, als werknemer zelfstandig wil trainen op tijden dat u het beste schikken, dan past het Business Premium plan uitstekend bij u. U krijgt eerst een intake gesprek waarin we een InBody scan doen en de doelstelling bepalen. Vervolgens maken we een op maat gemaakt trainingsschema en deze zetten we in onze app, waar u ook uw voeding bij kunt gaan houden met een gepersonaliseerd plan.

U krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor deelname aan Small Group Training(en) of Premium Fitness, wat onze variant van vrij trainen is. Kiest u voor het Small Group Training abonnement, dan kunt u één of twee keer per week deelnemen aan onze Boks of PIT trainingen. Bij deze trainingen doen maximaal acht deelnemers mee en worden alle deelnemers begeleid door een gecertificeerd personal trainer. Wanneer de keuze valt op het Premium Fitness abonnement, kunt u één of twee keer per week vrij trainen in onze ruimte waar maximaal zes deelnemers tegelijkertijd aanwezig zullen zijn. Dit gebeurt altijd onder toezicht van één of twee gecertificeerde personal trainers, zodat u altijd verantwoord en efficiënt kunt trainen.

Geïntereseerd in onze aanpak? Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek

Anton Pieckplein 5A, 5171 CV, Kaatsheuvel